Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Πρίφτης: «Αξιοποιήσαμε τη νίκη στη Δράμα»

Στο γεγονός ότι η νίκη κόντρα στη Νέα Κηφισιά, έδωσε αντίκρισμα σε αυτή της περασμένης εβδομάδας στη Δράμα στάθηκε ο νέος προπονητής του Κολοσσού Δημήτρης Πρίφτης.

Πρίφτης: «Αξιοποιήσαμε τη νίκη στη Δράμα»
Στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Νέα Κηφισιά ο νέος προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Δημήτρης Πρίφτης, ασχολήθηκε κυρίως με το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να δώσει... αξία στη νίκη της Δράμας κόντρα στον ΚΑΟΔ, αλλά και την ατυχία της ομάδας του που μέσα σε μερικές μέρες έχει δύο τραυματίες στη φροντ λάιν της.

Ο προπονητής των «Ροδιτών» Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε για τη νίκη που πέτυχε η ομάδα του στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Κολοσσού:

«Καταρχήν πρέπει να αναφέρω ότι μερίδιο στη νίκη, κατά τη γνώμη μου έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, είχαν και οι δύο ομάδες. Νομίζω ότι στο τέλος η έδρα με τον κόσμο και σίγουρα κάποια καλάθια με πρωτοβουλίες παικτών, μας έδωσαν τη νίκη. Η Κηφισιά με δεδομένα τα προβλήματα που είχε και μιλάω κυρίως για την απουσία του Λιακόπουλου, έκανε πολύ καλή προσπάθεια»

Στη συνέχεια ο νέος κόουτς των «θαλασσί» προσέθεσε:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες για τη συνεργασία τους αυτή την εβδομάδα. Ήταν κάτι δύσκολο για μένα. Επίσης να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το έμπειρο stuff, το οποίο με βοήθησε όλη την εβδομάδα για να σταθώ όρθιος μπροστά από τον πάγκο. Νομίζω ότι με το παιχνίδι αυτό, αξιοποιήσαμε τη νίκη που έκανε η ομάδα με το Μιχάλη στη Δράμα και προχωράμε λίγο πιο ανακουφισμένοι παρακάτω. Το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ δύσκολο, οι ομάδες έχουν μικρές διαφορές. Πιστεύω ότι θα γίνουν απρόσμενες νίκες και απρόσμενες ήττες. Γι’ αυτό είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα».

Ενώ για τους τραυματισμούς των παικτών του ο Πρίφτης είπε:
« Θέλω να πω ότι είναι άσχημο για μας να έχουμε δύο ψηλούς τραυματίες, με τον Προύιτ μέσα στην εβδομάδα και τον Κουκουλά στο παιχνίδι. Είναι ένα πρόβλημα για μας και να δούμε πως θα το λύσουμε».

Από την πλευρά των παικτών ο Νώντας Παπαντωνίου δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε. Για μας ήταν μία νέα αρχή με τον ερχομό του κόουτς, ο οποίος έχει μία άλλη φιλοσοφία, την οποία πιστεύω ότι σε μεγάλο ποσοστό τη βγάλαμε στο παρκέ. Η φιλοσοφία μας πλέον είναι ομαδική και στην άμυνα και στην επίθεση. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι κρατήσαμε το σκορ πολύ χαμηλά και δεχθήκαμε 15 πόντους σε κάθε δεκάλεπτο. Είχαμε σε καλή μέρα τον Άγγελο που έβαλε μεγάλα σουτ και καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Όσο δουλεύουμε με τον κόουτς θα γινόμαστε ακόμη καλύτεροι. Ευχαριστούμε τον κόουτς για τη στήριξη του και καταδικάζω τα όσα έγιναν στα τελευταία δύο λεπτά»

Για τα γεγονότα που έγιναν και οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του αγώνα ο παίκτης του Κολοσσού είπε:

«Ούτε σε μας θα άρεσε να παίζαμε στην Κηφισιά και να γίνονταν αυτά. Και εγώ όσα χρόνια παίζω στη Ρόδο ως αντίπαλος, το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από κόσμιο. Δυστυχώς υπάρχει η κακιά στιγμή και εμείς οι παίκτες ζητάμε συγγνώμη από την ομάδα της Κηφισιάς για ότι έγινε».

Ενώ ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στους τραυματίες συμπαίκτες του:

«Επίσης, κλείνοντας θα ήθελα να πω περαστικά στον Μανώλη Κουκουλά που τραυματίστηκε σοβαρά και θα μας λείψει. Ήταν ο δεύτερος τραυματισμός σε ψηλό αθλητή μας μέσα στην εβδομάδα. Ο Τσάμης έπαιξε με πρόβλημα στο πόδι του και ο Σίμπσον με πυρετό. Όλα αυτά δείχνουν ότι είμαστε ομάδα και έχουμε γίνει ένα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: