Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Νέο προπονητικό κέντρο για Νιουκάστλ!!

Έχοντας βάλει ως στόχο την ανάπτυξη και την αναδιάρθρωση της πρώτης ομάδας αλλά και τον ακαδημιών της, η Νιουκάστλ αποφάσισε να χτίσει νέο προπονητικο κέντρο σε ιδιόκτητη έκταση 35 εκταρίων.

Νέο προπονητικό κέντρο για Νιουκάστλ
Μέσα στο 2015 η Νιουκάστλ θα ξεκινήσουν να χτίζει το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό της κέντρο, έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη των ακαδημιών της, αλλά και την εξέλιξη της πρώτης ομάδας. Το νέο προπονητικό κέντρο θα χτιστεί σε ιδιόκτητη έκταση 35 εκταρίων.

Η κατασκευή θα περιέχει και κέντρο αποκατάστασης, ιατρικές εγκαταστάσεις, καθώς και χώρους σίτισης και αναψυχής. Επιπλέον θα υπάρχει και πισίνα.

Ο Διευθυντής Ποδοσφαίρου της Νιουκάστλ Τζο Κίνεαρ δήλωσε στο site: «Είναι μια τεράστια αναπτυξιακή κίνηση. Έχουμε ένα από τα καλύτερα ποδοσφαιρικά γήπεδα και τώρα είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανακοινώνουμε τα σχέδια για ένα προπονητικό κέντρο ισάξιο με τα καλύτερα της Ευρώπης».

«Οι καλύτεροι παίκτες και οι καλύτερες ομάδες χρειάζονται τις καλύτερες δυνατές γηπεδικές και προπονητικές εγκαταστάσεις. Το γεγονός ότι εμείς θα τις έχουμε μας δίνει ένα επιπλέον πλεονέκτημα ώστε να φέρουμε με μεταγραφές παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου», προσέθεσε ο Κίνεαρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: