Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Βετούλας: «Ήμασταν πιο τυχεροί»

Πιο τυχερός στο τέλος ήταν ο Απόλλων Πατρών για να κερδίσει τον Πανελευσινιακό, όπως δήλωσε ο Νίκος Βετούλας.

Βετούλας: «Ήμασταν πιο τυχεροί»
Στον παράγοντα τύχη απέδωσε σε μεγάλο ποσοστό τη νίκη του Απόλλωνα επί του Πανελευσινιακού ο Νίκος Βετούλας.

«Ήμασταν πιο τυχεροί και κάθε νίκη για μας είναι σημαντική. Είχαμε τεράστια άγχος και ο Βλάντο (Πέτροβιτς) δεν μπορεί ακόμα να μπει 100% όπως και ο Τέιλορ δεν είναι ακόμα αυτός που ξέραμε. Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια στα παιδιά, γιατί ξέραμε πως η Ελευσίνα δεν θα μας αφήσει στην επίθεση θα μας σταματούσε με φάουλ για να μην τρέξουμε, και σήμερα κερδίσαμε στην άμυνα Τα παιδιά είχαν μεγάλη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η άμυνα είναι που κερδίζει, ωραία τα καλά σουτ, όμως η άμυνα κερδίζει. Μέσα σε 3.000 κόσμο δεν μπορείς να μπαίνεις μέσα και να σε περνάνε σαν σταματημένο, τότε έχεις πρόβλημα», τόνισε.

«Κοιτάμε την συνέχεια που είναι δύσκολη. Εμείς και η Ελευσίνα είμαστε στο ίδιο γκρουπ και όπως βλέπετε κανένας σε αυτό δεν έχει ξεχωρίσει, σε αυτά τα παιχνίδια οι λεπτομέρειες δείχνουν τον νικητή. Βλέπουμε το επόμενο ματς με τα Τρίκαλα που είναι σημαντικό εμείς θέλουμε να κατακτήσουμε την γρήγορη παραμονή . Γι’ αυτό και παλεύουμε», πρόσθεσε.

Ο νεαρός Ανδρέας Οικονομόπουλος είπε από πλευράς παικτών: «Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα, που πάλεψε για τη νίκη. Είναι καλή ομάδα και το έχει αποδείξει. Εμείς ήμαστε επηρεασμένοι από τον χαμό του προέδρου και αφιερώνουμε τη νίκη στην μνήμη του. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, είχαμε την τύχη με το μέρος μας και καταφέραμε και το κερδίσαμε. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και θα πάμε προετοιμασμένοι για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: