Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

«Εξωγήινοι μου είπαν ότι δεν θα υποβιβαστούμε»

Εάν πιστεύετε και εσείς στα λόγια των εξωγήινων τότε μπορείτε να στοιχηματίσετε στην παραμονή της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ.

«Εξωγήινοι μου είπαν ότι δεν θα υποβιβαστούμε»
Η Στέφανι Κοέν δηλώνει σίγουρη για την παραμονή της Κρίσταλ Πάλας στην Πρέμιερ Λιγκ! Όχι όμως γιατί πιστεύει στις ικανότητες της ομάδας, αλλά γιατί… πιστεύει στα λόγια εξωγήινων με τους οποίους έρχεται συχνά-πυκνά σε επικοινωνία.

Η Κοέν είναι πνευματικός και πριν από έναν χρόνο είχε βρεθεί και πάλι στην επικαιρότητα καθώς –τότε- υποστήριζε ότι είναι η Ιωάννα της Λωραίνης.

Τώρα, φρόντισε να κάνει και πάλι την εμφάνισή της στα πρωτοσέλιδα ισχυριζόμενη ότι οι εξωγήινοι της είπαν ότι θα μείνει στην κατηγορία η Κρίσταλ Πάλας την οποία και υποστηρίζει.

«Οι εξωγήινοι είναι θετικοί. Ο Τόνι Πούλις είναι ένας πολύ εργατικός άνθρωπος. Το φόρτε του είναι η άμυνα. Χρειάζονται ένα καλό ομαδικό πνεύμα και καλές αμυντικές τακτικές από τον προπονητή τους.

Εάν ακολουθήσουν το πλάνο του θα παραμείνουν στην κατηγορία. Θα είναι δύσκολο αλλά θα το καταφέρουν», ανέφερε η 52χρονη πνευματικός…Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: