Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Θέλει ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ ο Ιμπραϊμ!!

Ολοένα και αυξάνονται οι πιθανότητες του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, καθώς ο παίκτης δήλωσε ότι θέλει να μετεγγραφεί σε ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θέλει ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ ο Ιμπραϊμ!
Τα όνειρα και τους επόμενους στόχους της καριέρας του, φανέρωσε ο Αμπντισαλάμ Ιμπραϊμ, μιλώντας σε νορβηγικό μέσο ενημέρωσης (σ.σ DT), τονίζοντας πως θέλει να κλείσει σε ομάδα που θα παίζει Τσάμπιονς Λιγκ. «Εξετάζω αυτήν την στιγμή διάφορες προσφορές και μαζί με την Σίτι θα αποφασίσουμε το που θα κλείσω. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάω σε έναν σύλλογο όπου θα έχω πρωταγωνιστικό ρόλο. Θα μπορέσω να αναπτύξω τις ικανότητές μου και να εξελιχθώ. Θα με ενδιέφερε πολύ να αγωνιστώ σε σύλλογο που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ».
Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αναφέρει και τον Ολυμπιακό αλλά και τον Εργοτέλη ως πιθανό προορισμό του ως δανεικός από τους «ερυθρόλευκους», ενώ ο σομαλικής καταγωγής Νορβηγός σχολίασε για την Μάντσεστερ Σίτι: «Τελείωσα από εκεί. Δεν βλέπω να υπάρχουν για εμένα πιθανότητες να παίξω στην πρώτη ομάδα. Δεν με απασχολεί να είμαι στις ρεζέρβες». Οι Νορβηγοί σημειώνουν πως τον Ιμπραϊμ θέλουν και γαλλικές και ολλανδικές ομάδες εκτός από την Γουίγκαν, την Σουόνσι και τον Ολυμπιακό.

Τέλος, αναφορικά με την τωρινή του ομάδα, Στρομγκόνσεντ, είπε: «Είμαι ανοιχτός σε μία πιθανή παραμονή στην ομάδα. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένας σύλλογος που βελτιώνει και δίνει κίνητρο στους νέους παίκτες ενώ έχω και την ελευθερία που θέλω». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: