Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μακριά και… αγαπημένοι!

Χωρίς οπαδούς των δύο ομάδων έχει αποφασίσει να κάνει η Αστυνομία τoν τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο.

Μακριά και… αγαπημένοι
Το κεφάλι της ήσυχο φαίνεται πως προτιμά να έχει η Αστυνομία για τον φετινό τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, ανάμεσα στον Άρη και τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Ηράκλειο.

Πληροφορίες του www.sport-fm.gr αναφέρουν πως η Αστυνομία έχει καταλήξει στην απόφαση να μη διατεθούν εισιτήρια στους οπαδούς των δύο ομάδων, παρά μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός (πιθανότατα διψήφιος) προσκλήσεων στις δύο ΚΑΕ.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το φόβο επεισοδίων, που υπάρχει τόσο κατά τη μετακίνηση μεγάλων μαζών οπαδών στο Ηράκλειο, αλλά και για τη συνύπαρξή τους στην ίδια πόλη και σε ένα γήπεδο-όπως τα «Δύο Αοράκια»-που η χωρητικότητά του δεν ξεπερνά τις 5.500. Επιπλέον η παρουσία πολυάριθμων οπαδών Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο νησί έκανε ακόμη πιο επιφυλακτικές τις αρχές, που δεν θέλουν επ ουδενί η επιστροφή ενός τελικού στην επαρχία μετά από οκτώ χρόνια να σημαδευτεί από παρατράγουδα.

Τα εισιτήρια για τις υπόλοιπες θέσεις του γηπέδου θα διατεθούν στους φιλάθλους του Ηρακλείου ή της ευρύτερης Κρήτης με τον απαιτούμενο έλεγχο του πρότερου βίου τους, όπως και σε αθλητές σωματείων της περιοχής.

Οριστικές αποφάσεις και ανακοινώσεις θα υπάρξουν στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, αλλά φαίνεται πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι.

Ασφαλώς στις δύο ΚΑΕ δεν θα αρέσει που οι οπαδοί τους δεν θα έχουν δυνατότητα να βρεθούν μαζικά στο γήπεδο, ωστόσο από τη στιγμή που θα αποφασιστεί κάτι τέτοιο από την αστυνομία δεν έχουν άλλη επιλογή από το να συμβιβαστούν με τις επιταγές της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: