Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Τελειώνει» του Λαγού!!

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για την παραμονή του Τάσου Λαγού, αν και είναι ανοιχτό να προχωρήσει ο δανεισμός του Όλσεν από την Ίντερ.

«Τελειώνει» του Λαγού
Νέα επαφή θα υπάρξει με την πλευρά του Τάσου Λαγού για την ανανέωση του συμβολαίου του νεαρού αμυντικού μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον 22χρονο παίκτη με κλιμακωτή αύξηση των αποδοχών του και χωρίς τα μπόνους επίτευξης στόχων δεν ξεπερνάει τις 100.000 ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Λαγός δεν παρουσιάζεται ικανοποιημένος από αυτή την προσφορά, χωρίς ακόμα να έχει δώσει την τελική του απάντηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, ο Νίκος Νταμπίζας θέλει η συγκεκριμένη υπόθεση να έχει ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο μέρες.

Μάλιστα, θα υπάρξει νέα επαφή με τον νεαρό αμυντικό και τον μάνατζέρ του, με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν πως τελικά ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα για άλλα τρία χρόνια.

Αν, όμως, απαντήσει αρνητικά, τότε το «τριφύλλι» θα προχωρήσει στον δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ, αφού ο Δανός χαφ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: