Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Μας στοίχισε το τρίτο δεκάλεπτο»

Στην καθίζηση που έπαθε ο Πανιώνιος στο τρίτο δεκάλεπτο απέδωσε την «βαριά» ήττα από τη Μπιλμπάο ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Μας στοίχισε το τρίτο δεκάλεπτο»
Απογοητευμένος από την έκταση της ήττας κόντρα στην Μπιλμπάο εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

«Το σκορ μιλάει από μόνο του. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνα και δώσαμε κάποιους εύκολους πόντους στους αντιπάλους μας. Το πρώτο μέρος τελείωσε με σχετική κοντινή διαφορά, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό και έκρινε το ματς. Μετά την ανάπαυλα η αντίδραση μας ήταν πολύ άσχημη και αμυντικά, που δεχθήκαμε εύκολα καλάθια μέσα από την ρακέτα και επιθετικά, όπου είτε κάναμε λάθη, είτε αστοχήσαμε σε ελεύθερα σουτ», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός και συνέχισε:

«Η διαφορά ξέφυγε και όσο και εάν προσπαθήσαμε στην τελευταία περίοδο η Μπιλμπάο επικράτησε με ευρεία διαφορά. Είναι μια άσχημη βραδιά για την ομάδα μας, η οποία δεν πρέπει να επαναληφθεί. Κάναμε πολλά λάθη, στα οποία πρέπει να δουλέψουμε για να μην επαναληφθούν. Πρέπει να είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια για να ανταποκριθούμε σε αγώνες υψηλών απαιτήσεων». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: