Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Συνεχίζεται το… ψηστήρι!

Μικρή είναι η διαφορά που παρατηρείται στο οικονομικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης για την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Συνεχίζεται το… ψηστήρι
Τα κενά που έχουν παρατηρηθεί στην άμυνά της κινείται να καλύψει η ΑΕΚ, έχοντας σε πρώτο πλάνο την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη.

Η «Ένωση» είναι διαπραγματεύσεις με τον Αστέρα Τρίπολης για τον 20χρονο στόπερ, με τη διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές στο οικονομικό να παραμένει μικρή.

Από τον «Δικέφαλο» έχουν διαμηνύσει ότι είναι διατεθειμένοι να διαθέσουν ένα ποσό που αγγίζει τις 500.00 ευρώ, με τον παίκτη να παίρνει 150.000 ευρώ ετησίως.

Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και στην ΑΕΚ βρίσκονται εν αναμονή της τελικής απάντησης του Αστέρα, στην πρόταση που έχουν καταθέσει για να πάρουν ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Παράλληλα, σε πολύ καλό δρόμο βρίσκεται και η περίπτωση του Βασίλη Λαμπρόπουλου. Ο 24χρονος στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η υπόθεση ενός άλλου ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου, εκείνη του Χρήστου Αραβίδη. Ο 27χρονος επιθετικός μένει ελεύθερος από τους Νεοσμυρνιώτες και έχουν υπάρξει επαφές από πλευράς «Ένωσης».

Τέλος, δυνατά έχουν παίξει τα ονόματα του Δημήτρη Κολοβέτσιου και του Γιώργου Σαρρή για τις θέσεις των στόπερ σε σημείο που να θεωρούνται κλεισμένοι.

Με τον 23χρονο αμυντικό του ΠΑΣ υπάρχει συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι να καταβληθεί η ρήτρα του στον ΠΑΣ. Σε καλό δρόμο είναι το θέμα και του παίκτη του Εργοτέλη, χωρίς να αποκλείεται η θέση στα στόπερ να καλυφθεί από έναν πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: