Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Η Χρυσή Μπάλα του… Σπανούλη!!

Αν υπήρχε Χρυσή Μπάλα στο μπάσκετ…. η «El Mundo Deportivo» θα την έδινε στον Βασίλη Σπανούλη. «Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε έστω και ως αντίπαλο, όπως την Πέμπτη», τονίζουν οι Καταλανοί.

Η Χρυσή Μπάλα του… Σπανούλη
Πως και πως περιμένουν την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα απέναντι στον Ολυμπιακό για το Top-16 της Ευρωλίγκα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΣΕΦ οι Καταλανοί.

Μάλιστα, όπως τονίζει σε ένα μίνι αφιέρωμά για το μεγάλο ματς η ηλεκτρονική έκδοση της «El Mundo Deportivo» , αν υπήρχε «Χρυσή Μπάλα» και στο μπάσκετ τότε ο Βασίλης Σπανούλης θα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί για να την κατακτήσει.

«Ελπίζουμε να συνεχίσουμε να τον βλέπουμε έστω και ως αντίπαλο, κάτι το οποίο θα συμβεί την Πέμπτη (16/01). Εάν υπήρχε Χρυσή Μπάλα στο μπάσκετ το 2013 αυτή πιθανόν να πήγαινε στο Βασίλη Σπανούλη.

Η εμφάνισή του στον τελικό της Ευρωλίγκα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ανθολογία. Ο «V-Span» συνήθως λάμπει όταν αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα.

Στον ημιτελικό του Final Four της Κωνσταντινούπολης το 2012 εκτέλεσε την ομάδα με 21 πόντους, ενώ στο περσινό Top 16 σημείωσε άλλους 23»,
έγραψε αναφέρει μεταξύ άλλων ο Χοσέ Ιγνάσιο Χουγιέτ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: