Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μάτιτς: «Η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στην Τσέλσι»

Η επιστροφή του Νεμάνια Μάτιτς στην Τσέλσι θεωρείται τελειωμένη υπόθεση. Ο Σέρβος μέσος αποκάλυψε πως το παιχνίδι κόντρα στην Πόρτο ήταν το τελευταίο του με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Μάτιτς: «Η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στην Τσέλσι»
Η φημολογία που είχε αναπτυχθεί για το «ειδύλλιο» Μάτιτς-Τσέλσι φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.

Σε δηλώσεις του στην «A’Bola» ο Σέρβος μέσος αποκάλυψε πως η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Πόρτο ήταν η τελευταία του με τη φανέλα των «αετών».

Μάλιστα, ο Νεμάνια Μάτιτς τόνισε πως οι άνθρωποι της Μπενφίκα προσπάθησαν να τον πείσουν, ώστε να παραμείνει στο «Ντα Λούζ», αλλά ο ίδιος επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του, Τσέλσι.

«Το παιχνίδι με την Πόρτο ήταν το τελευταίο μου με τη φανέλα της Μπενφίκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στη θητεία μου εδώ. Ευχαριστώ τους φιλάθλους της Μπενφίκα για τη στήριξη. Αυτή η ομάδα θα μείνει πάντα στην καρδιά μου. Έδωσα την ψυχή μου όσο αγωνίστηκα, αλλά ήρθε η στιγμή να φύγω. Επιστρέφω στην Τσέλσι και στο πιο προηγμένο πρωτάθλημα του κόσμου. Αισθάνομαι πως είναι η καλύτερη στιγμή για να φύγω και αυτός είναι ο λόγος που επέμενα τόσο, παρά τις πιέσεις του προέδρου της Μπενφίκα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: