Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Για αυτό ήθελε τον Μάρτενς!

Την απόκτηση του Μάαρτεν Μάρτενς επιθυμούσε διακαώς ο Χουμπ Στέφενς. Τι περιμένει ο Ολλανδός τεχνικός να προσφέρει ο Βέλγος μεσοεπιθετικός στον ΠΑΟΚ.

Για αυτό ήθελε τον Μάρτενς
Πράξη έγινε η επιθυμία του Χουμπ Στέφενς να ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ του ΠΑΟΚ ο Μάαρτεν Μάρτενς.

Η μεταγραφή του Βέλγου μεσοεπιθετικού, ο οποίος υπέγραψε για τρία χρόνια και έχει ανακοινωθεί μετά τη δύσκολη νίκη επί της Ξάνθης, αποτελεί την καλύτερη από την ημέρα που ανέλαβε την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης.

Από εκεί και πέρα, η SportDay αναλύει τα προσόντα του 30χρονου παίκτη.

Ο Στέφενς εκτιμά πως με τον Μάρτενς οι Θεσσαλονικείς μπορούν να παίξουν καλύτεραε το 4-2-3-1, αφού όσοι έχουν παίξει στη θέση πίσω από τον επιθετικό (Νίνης, Λούκας, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Λόρενς, Κατσουράνης), δεν έχουν προσφέρει τα αναμενόμενα.

Όλοι εκτός από τον Βούκιτς, ο οποίος όμως δεν μπορεί να αγωνιστεί σε πολλούς και συνεχόμενους αγώνες. Από την πλευρά του, ο Μάρτενς μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση, ενώ αν χρειαστεί μπορεί να παίξει στα αριστερά της επίθεσης.

Το μεγαλύτερο προσόν του διεθνούς άσου είναι οι τελικές πάσες, αφού μπορεί να βρει με έξυπνο τρόπο τους συμπαίκτες του και τον σέντερ φορ της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, είναι μπορεί να πετύχει και γκολ που είναι χρήσιμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ μπορεί να γυρίσει πιο πίσω για να πάρει την μπάλα και να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, θεωρείται θετικό το γεγονός πως μπορεί άμεσα να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε σχέση με τον Μαντούρο που χρειάζεται χρόνο για να μπορέσει να παίξει.

Το μοναδικό μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του Europa League, αφού έχει παίξει από την αρχή μέχρι και τους ομίλους με την Άλκμααρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: