Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αλεξανδρής στο Metropolis: «Το πρωτάθλημα του 1979 άλλαξε την ιστορία του μπάσκετ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής με αφορμή την βράβευση της πρωταθλήτριας ομάδας μπάσκετ του Άρη του 1979 στην κοπή πίτας του συνδέσμου βετεράνων καλαθοσφαριστών Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

«Ήταν μια πολύ σημαντική στιγμή για μας, καθώς θέλαμε να τελειώσουμε την καριέρα μας με μια μεγάλη επιτυχία, όπως και έγινε καθώς εκείνο το πρωτάθλημα άλλαξε κυριολεκτικά την ιστορία του ελληνικού μπάσκετ».

Για τον φετινό Άρη: «Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το φαβορί είναι σίγουρα ο Παναθηναϊκός και ο Άρης πρέπει να κάνει υπέρβαση για να πάρει το Κύπελλο. Όσον αφορά το πρωτάθλημα δεν τα πάει καλά και πρέπει να προσέξει. Το ματς κόντρα στον ΚΑΟΔ είναι πολύ κρίσιμο γιατί η απόσταση από τον τελευταίο είναι μικρή και μια ήττα εκτός προγράμματος μπορεί να σε βάλει σε περιπέτειες».

Για την προσπάθεια επιστροφής του Γιαννάκη που δεν ευοδώθηκε: «Θα το ήθελα κι εγώ πάρα πολύ. Ο Γιαννάκης είναι μέρος της ιστορίας του Άρη και η παρουσία του θα ενεργοποιούσε πολύ κόσμο. Ξέρω πως σκέφτεται, έχει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με τον εθνική ομάδα της Κίνας και το βλέπω δύσκολο, αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

Τέλος, προανήγγειλε την επιστροφή του στα ενεργά δρώμενα του μπάσκετ χωρίς όμως να αποκαλύψει λεπτομέρειες: «Ετοιμάζεται κάτι πολύ δυνατό, όμως, δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Θα το μάθετε σύντομα».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: