Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Περιμένει τον Αναστασιάδη!!

Πρώτος στόχος του Εργοτέλη, ώστε να διαδεχθεί στον πάγκο τον Γιάννη Πετράκη, είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Επαφές και με Ουζουνίδη. Αρνητικά απάντησε ο Χριστόπουλος.

Περιμένει τον Αναστασιάδη
Στον Εργοτέλη συνεχίζουν τις προσπάθειες ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη του Γιάννη Πετράκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αυτή τη στιγμή και μετά το "όχι" του Γιάννη Χριστόπουλου, «παίζουν» δύο ονόματα, του Άγγελου Αναστασιάδη και του Μαρίνου Ουζουνίδη. Υπ’ αριθμόν ένα στόχος είναι ο πρώτος, αλλά οι Κρητικοί θα πρέπει να περιμένουν λίγο ακόμα για να πάρουν την απάντηση του, διότι θα συμβουλευτεί και τον πνευματικό του.

Ως γνωστόν, ο Έλληνας τεχνικός, οποίος είναι χωρίς ομάδα από το τέλος της περυσινής σεζόν όταν και έφυγε από τον Πλατανιά, έτσι πράττει όταν διαπραγματεύεται με ομάδες.

Επόμενη επιλογή είναι επίσης ένας πρώην προπονητής της ομάδας από τα Χανιά, ο Μαρινός Ουζουνίδης, που αποχώρησε τον περασμένο Νοέμβριο από τους «κόκκινους».

Ουσιαστικές εξελίξεις δεν έχουν υπάρξει, απλά έχει γίνει επαφή, αλλά θα πρέπει να τις αναμένουμε άμεσα, εφόσον δεν προχωρήσει του Αναστασιάδη και ενώ της Κυριακή (19/1) υπάρχει η εντός έδρας αναμέτρηση με τη Skoda Ξάνθη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: