Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ εμπιστεύεται τον Μόγες»

Την δική του απάντηση έδωσε ο Μουρίνιο στους επικριτές του συναδέλφου του, Μόγες. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του,η Γιουνάιτεντ θα επανέλθει από τα κακά αποτελέσματα, καθώς εμπιστεύεται τον προπονητή της.

Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ εμπιστεύεται τον Μόγες»
Αισιόδοξος είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο για το μέλλον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς όπως δήλωσε, ο Ντέϊβιντ Μόγες είναι καλός προπονητής και αν πάρει τον χρόνο που του χρειάζεται, θα το αποδείξει.

«Η αίσθησή μου, η όποια βασίζεται από τα χρόνια επικοινωνίας που είχα με τον Σερ Άλεξ και από κάποιες πληροφορίες από μέσα, είναι ότι αν και στην Μαν. Γιουνάιτεντ δεν είναι χαρούμενοι, θα επανέλθουν. Εμπιστεύονται τον Ντέιβιντ και εκείνος αυτούς», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

«Δεν νομίζω πως ο Ντέιβιντ είναι κάτω υπό πίεση. Η πίεση είναι κάτι εικονικό. Είναι κάτι που έρχεται από τα ΜΜΕ σαν συνέπεια από τα μη καλά αποτελέσματα».

Ο 50χρονος τεχνικός πρόσθεσε: «Το πιο σημαντικό πράγμα σε όλο αυτό, δεν είναι η πίεση που έρχεται από έξω, αλλά είναι η πραγματικότητα που υπάρχει μέσα στη ομάδα» και συμπλήρωσε:

«Τα κακά αποτελέσματα θα τελειώσουν. Θα βρουν και πάλι τον δρόμο τους, αλλά ίσως αργά για να κερδίσουν το πρωτάθλημα, γιατί είναι πολλούς βαθμούς πίσω από τη κορυφή».

Ο προπονητής της Τσέλσι κατέληξε: «Το χάσμα είναι δύσκολο για να ανακτηθεί, αλλά ο Ντέιβιντ κάνει φανταστική δουλειά. Είναι, ίσως, σε μοναδικές συνθήκες για να γίνει σταθερός και για να κάνει την δουλειά του καλά και να κατορθώσει να κάνει την επιτυχία νωρίτερα από ότι αργότερα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: