Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Πελεγκρίνι: «Δώστε χρόνο στον Τοχίρ»

Στο πλευρό του Έρικ Τοχίρ είναι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας της Ίντερ, Ερνέστο Πελεγκρίνι. Όπως τόνισε σε δηλώσεις του, ο νέος επικεφαλής του συλλόγου χρειάζεται να του δοθεί χρόνος.

Πελεγκρίνι: «Δώστε χρόνο στον Τοχίρ»
Σύμφωνος με τα όσα λέει ο Έρικ Τοχίρ, είναι ο Ερνέστο Πελεγκρίνι, καθώς πρέπει πρώτα να αξιολογήσει την Ίντερ και μετά να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και αυτό απαιτεί χρόνο, όπως δήλωσε.

«Ο Τοχίρ χρειάζεται χρόνο για να γνωρίσει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα, ακόμα δεν το ξέρει», τόνισε ο άλλοτε πρόεδρος της ιταλικής ομάδας και πρόσθεσε:

«Έκανα μια δήλωση όταν πήραμε τον Ρουμενίγκε, αλλά αυτές είναι διαφορετικές εποχές. Είναι δίκαιο, ότι πριν ξοδέψει χρήματα ο Τοχίρ, να κάνει τις δικές του αξιολογήσεις. Σήμερα, θα κοστίσει παραπάνω από 10 εκατομμύρια για να πάρεις έναν παίκτη σαν τον Ρουμενίγκε».

Ο 74χρονος Ιταλός συμπλήρωσε: «Συμφωνώ ότι χρειάζεται μια εποχή μετάβασης, προκειμένου να γίνουν διορθώσεις το καλοκαίρι. Η Ίντερ δεν μπορεί να πάρει τίποτα λιγότερο από καλούς παίκτες, γιατί πάντα πρέπει να αγωνίζεται για την νίκη» και κατέληξε:

«Είναι μία άτυχη περίοδος. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν θέλω να απονείμω καμία κατηγορία, αλλά υπήρχε ένας πολύ καλός στόχος που χάνεται».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: