Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Βαραίνει» η φανέλα της Σανταντέρ!

Η Ράσινγκ Σανταντέρ είναι στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας. Μετά τη Σεβίλλη, αυτή τη φορά σειρά είχε και άλλη ομάδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν, η Αλμερία. Και τέτοιες προκρίσεις δίνουν «βάρος» στη φανέλα.

«Βαραίνει» η φανέλα της Σανταντέρ!
Η Αλμερία υποδεχόταν την Ράσινγκ Σανταντέρ σε επαναληπτικό ματς για τους «8» του Κυπέλλου Ισπανίας, με το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να έχει λήξει ισόπαλο με 1-1.

Στόχος και των δύο ομάδων ήταν ένας και μοναδικός. Να περάσουν στους ημιτελικούς της διοργάνωσης.

Για την Ρασίνγκ Σανταντέρ ωστόσο, θα ήταν μεγαλύτερο επίτευγμα να καταφέρει κάτι τέτοιο, καθώς αγωνίζεται σε χαμηλότερη κατηγορία και πιο συγκεκριμένα στη Σεγκούντα.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να είναι καλά οργανωμένες στην άμυνα. Οι ευκαιρίες για γκολ δεν ξεπερνούσαν τα δάκτυλα του ενός χεριού και κάπως έτσι τελείωσε το πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Στο δεύτερο μέρος όμως, η εικόνα άλλαξε και έγειρε προς τη μεριά των φιλοξενουμένων. Η Ράσινγκ προηγήθηκε στο 65΄με κεφαλιά του Μαριάνο Σάνζ και πήρε σκορ πρόκρισης.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι άσκησαν πίεση προκειμένου να ισοφαρίσουν, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να δεχθούν και δεύτερο τέρμα από τον Ρουμπέν Ντουράν στο 79’.

Έτσι , το τέλος της αναμέτρησης βρήκε τη Ρασίνγκ Σανταντέρ να πανηγυρίζει την πρόκρισή της στους «4» του Κυπέλλου Ισπανίας με συνολικό σκορ 3-1.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: