Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Φουρτούνες… Γιαννιώτα!!

Ο Κ. Νικολακόπουλος σχολιάζει στο blog του στο gazzetta τις δηλώσεις του Γιαννιώτα περί…σκλαβιάς!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι ήθελε να πει ο Γιαννιώτας, με αυτές τις δηλώσεις του στιλ, «ένιωσα σκλάβος που πήραν λεφτά για εμένα από τον Ολυμπιακό, χωρίς να το ξέρω» κλπ, κλπ.
Αν έχω αντιληφθεί καλά την υπόθεση, ο Ολυμπιακός ως όφειλε να κάνει εκ των διεθνών κανονισμών επί των μεταγραφών, προσέγγισε τον Άρη ενδιαφερόμενος για τον Γιαννιώτα και διαπραγματεύθηκε την απόκτησή του. Τι να έκανε, δηλαδή; Να πλησίαζε τον ίδιο τον Γιαννιώτα, χωρίς ο παίκτης να είναι ελεύθερος; Δηλαδή να πήγαινε κόντρα στους κανονισμούς;
Από εκεί και πέρα, εάν όντως δόθηκε το καπάρο των 80.000 Ευρώ από τον Ολυμπιακό στον Άρη και δεν έγινε η μεταγραφή, είτε γιατί ο παίκτης ήθελε να πάει εξωτερικό, όπως είχε κάθε δικαίωμα, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, ο Άρης πολύ απλά θα γύρισε πίσω και την προκαταβολή-λέω εγώ από το μυαλό μου, γιατί δεν...ξέρω. Το να σέβεται ένα κλαμπ τους κανονισμούς της ΦΙΦΑ για τις μεταγραφές δεν είναι επιβεβλημένο;
Νομίζω πως ο Γιαννιώτας καλύτερα θα ήταν να επικεντρωθεί στην καριέρα του. Γιατί απ΄ότι είδα, τελευταία φορά (και μόλις δεύτερη) που έπαιξε βασικός με την Φορτούνα Ντίσελντορφ στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας της Γερμανίας ήταν στις 28 του περασμένου Σεπτέμβρη. Έκτοτε, απλά έχει μπει αλλαγή δύο φορές, 8 και 4 λεπτά αντίστοιχα, ενώ τελευταία παρουσία του στην Φορτούνα ήταν με τη Β ομάδα της, στο πρωτάθλημα της Γ΄κατηγορίας στις 14 Δεκεμβρίου.
Είναι 20 στα 21 ο γρήγορος και καλός αυτός κυνηγός και μακάρι να παίξει το παιδί κάποια στιγμή και στην Μπουντεσλίγκα με την Φορτούνα, 10η αυτή την στιγμή στη Β΄κατηγορία. Αλλά όχι να τον πιάνουν…φουρτούνες και να μπλέκει διάφορα πράγματα χωρίς λόγο και χωρίς να ξέρει τι πραγματικά έχει γίνει και τι πραγματικά έπρεπε να είχε γίνει, τουλάχιστον από πλευράς Ολυμπιακού.
Τιμή του, φαντάζομαι, είναι ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του, άσχετα αν η μεταγραφή δεν έγινε.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: