Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Το δεξί χέρι του Γκουαρντιόλα μιλάει... Ελληνικά!!

Το δεξί χέρι του Πεπ Γκουαρντιόλα, ο σπουδαίος πολίστας Μανουέλ Εστιάρτε, μίλησε σε ελληνικό μέσο για την καθημερινότητα στη Μπάγερν Μονάχου, καθώς και το «μικρόβιο» της υδατοσφαίρισης.

Το δεξί χέρι του Γκουαρντιόλα μιλάει... Ελληνικά!
Ένας από τους κορυφαίους πολίστες που έχει αναδείξει η ιστορία του αθλήματος μίλησε για την συμβίωση του με τον Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μπάγερν Μονάχου.

Παράλληλα, το δεξί χέρι του Ισπανού προπονητή στους πρωταθλητές Ευρώπης χαρακτήρισε την καριέρα του στο πόλο ως:
«Κάτι έντονο, δυνατό και δύσκολο, αλλά μια όμορφη εποχή».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μανουέλ Εστιάρτε στο waterpololive.gr.

Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα και την Μπάγερν Μονάχου:

«Προσπαθώ με βάση τις εμπειρίες μου στον αθλητισμό να βοηθήσω στη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας. Με τον Πεπ μιλάμε για όλα τα θέματα, τους κινδύνους που μπορεί να αντιμετωπίσουμε και τον τρόπο που μπορούμε να βρούμε για να μην υπάρχουν ζητήματα στην καθημερινή ρουτίνα της ομάδας. Η εμπιστοσύνη του Γκουαρντιόλα σε μένα είναι πλήρης κι αυτό είναι ένα προνόμιο».

Για το κεφάλαιο «υδατοσφαίριση» στη ζωή του:

«Θέλω πολύ να παρακολουθώ το πόλο, αλλά δεν μπορώ ή δε θέλω. Για να είμαι ειλικρινής ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιο λόγο το κάνω. Όπως συνειδητοποιεί ο καθένας, το πρόγραμμα μας είναι αρκετά βαρύ κι έτσι δεν είναι εύκολο να είμαι πολύ κοντά στο άθλημα που αγαπώ. Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να ήταν χθες. Μερικές φορές νομίζω ότι ήταν μια άλλη ζωή. Δεν την ξεχνάω βέβαια. Ήταν έντονη, δύσκολη, αλλά υπέροχη. Ξεκίνησε στα έξι μου χρόνια και τελείωσε στα 39. Δεν μπορούσα, περισσότερο σωματικά, ενώ και ψυχικά είχα εξαντληθεί. Παρόλα αυτά, είμαι τυχερός που κάθε τόσο τα θυμάμαι. Αυτό σημαίνει πώς τα ζούμε όλα και μένουν μέσα μας. Καλά και άσχημα. Χαιρετισμούς στους φίλους μου στην Ελλάδα...». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: