Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Σε ένα μήνα θα επανέλθει ο Γκόμες!

Αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους με τη Φιορεντίνα, μετράει ο Μάριο Γκόμες. Ακόμα, ένα μήνα θα παραμείνει εκτός ο Γερμανός επιθετικός.

Σε ένα μήνα θα επανέλθει ο Γκόμες
Ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα των εξετάσεων για τον Μάριο Γκόμες, καθώς έδειξαν πως σε ένα μήνα θα έχει ξεπεράσει εντελώς το πρόβλημα τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο 28χρονος φορ εντάχτηκε στους «βιόλα» από την Μπάγερν Μονάχου το περασμένο καλοκαίρι, όμως ο τραυματισμός του στο δεξί του γόνατο τον άφησε εκτός από τον Σεπτέμβριο.

Μάλιστα, ο διεθνής Γερμανός ήταν να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον Δεκέμβριο του 2013, όμως ένα πρήξιμο στο τραυματισμένο του πόδι τον άφησε στα… «πιτς».

«Οι εξετάσεις που έκανα την Δευτέρα πήγαν καλά και εγώ νιώθω αρκετά καλύτερα τώρα. Δεν έχουν προκύψει αλλά προβλήματα θα δούμε πότε θα επιστρέψω», τόνισε αρχικά ο Γκόμες στο «firenzeviola.it» και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να μιλήσω πάρα πολύ , απλά θέλω να παίξω. Έχω κάνει μόνο δύο εμφανίσεις στο πρωτάθλημα με την Φιορεντίνα αυτή τη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλους στην Φλωρεντία και το μόνο θέλω είναι να βοηθήσω την Φιορεντίνα επιστρέφοντας πολύ σύντομα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: