Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Αλαφούζος για όλα!

Απαντήσεις σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό έδωσε στους μικρομετόχους της ΠΑΕ ο Γιάννης Αλαφούζος, στο περιθώριο της επαναληπτικής ΓΣ. «Παράθυρο» για μεταγραφή, τι είπε για τις πωλήσεις.

Αλαφούζος για όλα
Σε δυναμικές παρεμβάσεις και ερωτήσεις προς τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, προχώρησαν οι μικρομέτοχοι του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της επαναληπτικής Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ. Ο κ. Αλαφούζος απάντησε εφ’ όλης της ύλης και έχει ενδιαφέρον η καταγραφή των όσων είπε.

Αρχικά, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και αν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης πλην του Μλάνταν Πέτριτς. «Οι Νταμπίζας, Αναστασίου και Σαραβάκος εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις στο οικονομικό πλαίσιο που τους έχει τεθεί και εάν κάποια πληροί όλες τις προδιαγραφές, ίσως υπάρξει προσθήκη», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ, που στη συνέχεια, απάντησε στο αν θα υπάρξει πώληση ταλαντούχου παίκτη. «Εάν θα καταλάβουμε τη δεύτερη θέση, που είναι ο μεγάλος στόχος μας, δεν θα πουλήσουμε κανένα νεαρό. Πιστεύουμε ότι η καλύτερη επένδυση είναι η ακαδημία μας και θέλουμε να επενδύσουμε στα ταλέντα μας. Ειδικά η ομάδα Κ17 , η οποία έχει άφθονο ταλέντο, θα βγάλει ακόμα καλύτερους» τόνισε.

Οι μικρομέτοχοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για τις μεταπτώσεις στην απόδοση της ομάδας από το ένα παιχνίδι στο άλλο, καθώς και τα "νεκρά" διαστήματα. «Έχω μιλήσει με τον προπονητή για το θέμα, αλλά ούτε αυτός έχει συγκεκριμένη εξήγηση. Είναι ένας συνδυασμός καταστάσεων. Σίγουρα μεγάλο ρόλο παίζει η απειρία των μικρών, αλλά και ότι οι έμπειροι πρέπει να βοηθήσουν περισσότερο. Στο προπονητικό μας κέντρο γίνεται πολλή και καλή δουλειά σε καθημερινή βάση. Όλα τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος και της ακαδημίας παράγουν έργο και είμαι ικανοποιημένος με τα αποτελέσματα τους. Έχουν την εμπιστοσύνη και τη στήριξη μου, όπως και της διοίκησης. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα παρουσιάζεται όλο και καλύτερη» ήταν η απάντηση του προέδρου της ΠΑΕ
.
Αναφορικά με τη διαδικασία αδειοδότησης, ο Αλαφούζος αναγνώρισε ότι η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι εξαιρετικά κρίσιμη για την επιβίωση και την εξυγίανση της ΠΑΕ και εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την κατάληξη της υπόθεσης, συμπληρώνοντας ότι τα οικονομικά προβλήματα είναι μεγάλα και δύσκολα στο χειρισμό τους.

Επίσης, σχετικά με τα 7 εκατομμύρια ευρώ που έχει διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής για την ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης», ο Γιάννης Αλαφούζος επανέλαβε ότι ο στόχος του είναι οι εργασίες να αρχίσουν τον Μάιο, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ.

Τέλος, οι μικρομέτοχοι, ζήτησαν να ακολουθηθεί πιο… επιθετική πολιτική εναντίον της Σούπερ Λίγκας και της ΕΠΟ. «Μας έχουν μουρλάνει στο πρόστιμο» σχολίασε ένας εξ’ αυτών, με τον Αλαφούζο να ισχυρίζεται ότι τα πειθαρχικά όργανα του δύο ποδοσφαιρικών αρχών δείχνουν υπερβολική ευαισθησία σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό και δεν ασχολούνται καθόλου με τα πεπραγμένα των υπόλοιπων ομάδων. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: