Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Δυσκολίες για Παπαστεριανό, φήμες για Βανγκέλι!

Μειώνονται οι πιθανότητες επιστροφή του Μανώλη Παπαστεριανού στον Άρη, ενώ την ίδια ώρα έχει αναπτυχθεί σχετική φημολογία για τον Κρίστι Βανγκέλι.

Δυσκολίες για Παπαστεριανό, φήμες για Βανγκέλι
Δύο εβδομάδες έχουν απομείνει για τη λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και στον Άρη μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή του Μανώλη Παπαστεριανού, ο οποίος βρίσκεται ψηλά στην κατηγορία την μεταγραφή άνω των 24 ετών.

Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται από χθες στη Ρουμανία, θέλοντας και εκείνος με τη σειρά του να ασκήσει πίεση στη διοίκηση της Κονκόρντια να τον αφήσει ελεύθερο.

Τα πράγματα, όμως, δεν είναι υπέρ του 27χρονου χαφ και των Θεσσαλονικέων, κάτι που έχει διαπιστωθεί στις επαφές που έχουν υπάρξει με προπονητή της ρουμάνικης ομάδας, Ιονούτ Κιρίλα, ο οποίος απάντησε αρνητικά σε αυτό το ενδεχόμενο.

Από την πλευρά τους, οι «κίτρινοι» παρουσιάζονται διατεθειμένοι να περιμένουν το πολύ μέχρι αύριο και αν δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη, τότε θα στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις.

Από την ελληνική αγορά, όμως, οι καλοί παίκτες δεσμεύονται με συμβόλαιο και στο εξωτερικό, υπάρχουν περιπτώσεις όπως Φορτούνης και Πέτσος, οι οποίοι είναι αδύνατο να τους προσεγγίσουν.

Εν τω μεταξύ, από χθες το βράδυ έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία για τον πρώην παίκτη του Αρη, Κρίστι Βανγκέλι, που έμεινε ελεύθερος από την Τσερνομόρετς και μπορεί να παίξει ως αριστερό μπακ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: