Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Έπαιξε όσο χρειάστηκε…!

Δε «φόρτσαρε» κόντρα στη Βαλένθια η Ατλέτικο Μαδρίτης, ώστε να νικήσει 2-0 και να προκριθεί στα προημιτελικά του ισπανικού Κυπέλλου.

Έπαιξε όσο χρειάστηκε…
Οι «ροχιμπλάνκος» επικράτησαν 2-0 των «νυχτερίδων»στο «Βιθέντε Καλντερόν», στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τους «16» του Copa Del Rey και, σε συνδυασμό με το 1-1 του «Μεστάγια» την περασμένη εβδομάδα, πήραν το «εισιτήριο» για τα προημιτελικά, περιμένοντας τον επόμενο αντίπαλό τους, διεκδικώντας παράλληλα και τον τίτλο στην Primera Division.

Αντίθετα, οι Λεβαντίνοι θα αρκεστούν στην προσπάθεια να πλησιάσουν στις προνομιούχες θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος, από τις οποίες απέχουν αυτή τη στιγμή εννιά βαθμούς.

Τα ματς παίχτηκε στα ίσα στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν ανώτεροι και εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, σκοράροντας με την κεφαλιά του Γκοντίν στο 51’και την κεφαλιά του Ραούλ Γκαρσία στο 89’. Στο 91’, αποβλήθηκε ο Παρέχο με απευθείας κόκκινη.


ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φελίπε Λουίς, Τιάγκο, Γκάμπι, Σόσα (57’ Κόκε), Αρντά Τουράν (81’ Ροντρίγκεζ), Ραούλ Γκαρσία, Ντιέγκο Κόστα

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Γκουάιτα, Μπαραγκάν, Ρικάρντο Κόστα, Ματιέ, Μπερνάτ, Φουέγκο, Παρέχο, Φεγκουλί (66’ Πιάτι), Μίτσελ, Φεντέ (55’ Αλκασέρ), Πόστιγκα (77’ Παμπόν) Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: