Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους»

«Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους» Καθοριστικό κρίνεται στην ΑΕΚ το επόμενο δίμηνο για το θέμα του νέου γηπέδου για το οποίο υπάρχει μία και μόνο εκκρεμότητα.

Αισιόδοξος για την επιστροφή της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα παρουσιάστηκε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, στο περιθώριο της προχθεσινής εκδήλωσης Παλαιμάχων του συλλόγου.

Οι επόμενοι δύο μήνες θεωρούνται καθοριστικοί, τόσο για τα θέματα που αφορούν τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, όσο και για το οικονομικό πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς», συμπεριλαμβανομένου και του θέματος του πάρκινγκ και της αγοράς επιπλέον εκτάσεων που χρειάζονται.

Σύμφωνα με την SportDay, όλες οι διαδικασίες που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα σε εξέλιξη και αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του Μαρτίου, με μοναδική εκκρεμότητα την άδεια από το ΔΟΚΚ (Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κανονισμών).

Από την πλευρά του, ο Μελισσανίδης ασχολείται αποκλειστικά με την ονοματοδοσία του γηπέδου και για την αγορά εκτάσεων, γύρω από το γήπεδο, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν για το πάρκινγκ.

Την ίδια στιγμή, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν την ενεργοποίηση από την πλευρά του Δήμου, που έχει καθυστερήσει τη μεταφορά του σκουπιδότοπου.

Παρότι υποστηρίζεται από τη δημοτική Αρχή, ότι οι εκτάσεις που θα «φιλοξενήσουν» τα σκουπίδια, έχουν ήδη εντοπιστεί, δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθούν οι σχετικές αποφάσεις. Δεν αποκλείεται, βέβαια, να γίνει ένα κοινό που θα αφορά και τα υποστηρικτικά έργα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: