Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Κούγιας στο Metropolis: «Δυστυχώς ο Άρης είναι τελειωμένος»

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας την απίστευτη διαφωνία μεταξύ Σουπερλιγκ και Φουτμπολ Λιγκ για τις ομάδες που θα προβιβαστούν και θα υποβιβαστούν. Τι είπε για τον Άρη.

Αναλυτικά:

Αρχικά τόνισε: «Για μένα δεν υπάρχει αυτό. Είναι μια διαδικασία χωρίς προηγούμενο, η οποία με πρωτοβουλία του Κομπότη και του Αρβανιτίδη αλλά και άλλοι που θα εμπλακούν θεωρούν τον Άρη υποβιβασμένο και προσπαθούν τελικά να θυσιάσουν μια ομάδα από το μπλοκ αυτό. Αυτό το μπλοκ είναι ο ΠΑΣ Γιάννενα, η Βέροια, η Καλλονή, ο Λεβαδειακός αλλά και άλλες ομάδες. Φοβάμαι πως τελικά δεν θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Όταν η ΕΠΟ μας επέβαλλε να κάνουμε δύο ομίλους στη Β' κατηγορία, σε αυτό το κωμικό πρωτάθλημα, θα είχαμε επτά μήνες απραξίας, αποφασίσαμε είτε να διεκδικήσουμε το δίκιο μας ως Φούτμπολ Λιγκ είτε να βρεθεί λύση μέσω και της Σούπερλιγκ. Φοβάμαι πως και να βρεθεί λύση δεν θα τελειώσουμε εδώ. Μπορεί μια ομάδα να πέσει, να μην επικυρωθεί η βαθμολογία και να έχουμε νέο μπάχαλο στα δικαστήρια».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον Άρη: «Δυστυχώς ο Άρης είναι τελειωμένος. Επικρατεί η προηγούμενη σκέψη, όπου η διάταξη αυτή που μπήκε ο Άρης δεν λειτουργεί για παίκτες, λειτουργεί για ΙΚΑ και Εφορία. Αυτή η εξέλιξη που δεν του βγάζουν τα δελτία είναι πολύ σημαντική, ενώ πέρσι τα έβγαζαν. Η δικαιοσύνη καλώς διερευνά. Η ΕΠΟ διερευνάται ποινικά. Αυτό που γίνεται πάντως με τις ομάδες που πέφτουν και ανεβαίνουν είναι πρωτοφανές».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: