Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Αλμυρός» και για τους Άγγλους ο Σκόκο!

Στα 6εκατ. ευρώ ορίστηκε από την Ιντερνασιονάλ η τιμή αποχώρησης του Νάτσο Σκόκο και η βασική ενδιαφερόμενη για την περίπτωσή του, Σάντερλαντ, φαίνεται, πλέον, διστακτική.

«Αλμυρός» και για τους Άγγλους ο Σκόκο
Διαστάσεις... σίριαλ φαίνεται πως θα πάρει η υπόθεση αποχώρησης του Νάτσο Σκόκο από την Ιντερνασιονάλ. Μπορεί η τελευταία εξέλιξη, με την... απομόνωση του Αργεντινού από την υπόλοιπη ομάδα, να το φέρνει ένα βήμα πριν από την πόρτα της εξόδου, ωστόσο, η τελική έκβαση της υπόθεσης φαίνεται πως έχει ακόμη αρκετά επεισόδια.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του συλλόγου της Βραζιλίας έβαλε πωλητήριο στον Σκόκο ύψους 6εκατ. ευρώ. Έτσι, μπορεί να «κόβει» την όρεξη στις ομάδες τις Λατινικής Αμερικής (Ρίβερ Πλέιτ), ωστόσο, οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι που εξέταζαν την περίπτωση του 28χρονου πρώην παίκτη της ΑΕΚ φαίνεται πως το ξανασκέφτονται.

Μία από αυτές τις ομάδες ήταν η Σάντερλαντ, η οποία πλέον δείχνει να περιμένει τις εξελίξεις από την πλευρά του παίκτη, που δείχνει έντονα δυσαρεστημένος για το υψηλό ποσό που ζητάει η Ιντερνασιονάλ για να τον αφήσει να αποχωρήσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: