Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Μπουφόν: «Μα καλά, τυφλοί είναι»;

Απορίες είχε ο Τζιανλουίντζι Μπουφόν γύρω από το θέμα του Πολ Πογκμπά. Και όχι με τον ίδιο τον συμπαίκτη του, αλλά με εκείνους που δεν τον ήθελαν στην ομάδα τους και τον άφησαν να φύγει.

Μπουφόν: «Μα καλά, τυφλοί είναι»;
Όταν μιλάει ο αρχηγός σου, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον ακούς. Πόσω μάλλον, όταν αυτός είναι ο τεράστιος Τζιανλουίντζι Μπουφόν.

Ο Ιταλός τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας αναρωτιέται πως γίνεται ένας σύλλογος ν’ αφήσει τον Πολ Πογκμπά να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Δεν σταματάει, όμως, εκεί. Και αφήνει ακόμα και υπονοούμενα για προβληματική όραση: «Μα καλά, είναι τυφλοί; Για ν΄αφήσεις έναν παίκτη επιπέδου του Πολ να φύγει πρέπει να είσαι τυφλός», ενώ συνέχισε:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να σε αφήσει άναυδο με τις ικανότητες και τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο».

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει και πολύ άδικο ο έμπειρος «πορτιέρο». Όλοι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγνωρίζουν πλέον το λάθος τους να δώσουν τη δυνατότητα στη Γιουβέντους ν ‘ απολαμβάνει τις υπηρεσίες του Γάλλου μέσου.

Ο Γάλλος μέσος, στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον σύλλογο του Τορίνου, έχει πραγματοποιήσει 47 εμφανίσεις και έχει πετύχει 10 τέρματα, ενώ η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κυμαίνεται στα 34 εκατομμύρια ευρώ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: