Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Με Περέα στα προημιτελικά η Λάτσιο!!

Με γκολ του Περέα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λάτσιο νίκησε 2-1 την Πάρμα και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

Με Περέα στα προημιτελικά η Λάτσιο
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας προκρίθηκε η Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στην τελευταία φάση. Οι «λατσιάλι» με τέρμα του Περέα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, νίκησαν 2-1 την Πάρμα και πήραν το πέμπτο εισιτήριο. Ο ίδιος παίκτης είχε ανοίξει το σκορ στο 25’, ενώ οι «παρμένζι» είχαν ισοφαρίσει προσωρινά στο 43’ με τον Μπιαμπιανί.

Η Λάτσιο μπήκε πιο επιθετικά και στο 2ο λεπτό είχε την πρώτη καλή στιγμή με τον Ράντου. Στο 16’ ήταν η σειρά του Κεϊτά, που επίσης δεν κατάφερε να βρει στόχο. Η Πάρμα είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή. Η υπεροχή των «λατσιάλι» καρποφόρησε στο 25’. Ο Περέα πήρε το… ριμπάουντ μετά από ασθενή απόκρουση του Μπάιζα σε σουτ του Άντερσον και με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0. Εννιά λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι «προειδοποίησαν» με τον Παρόλο, τον οποίο πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Νοβαρέτι και έφτασαν στην ισοφάριση στο 43’. Ο Κασάνι έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο αμαρκάριστος Μπιαμπιανί με ευθύβολο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μπερίσα, «γράφοντας» το 1-1.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, οι «παρμένζι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο και προσπάθησαν να πετύχουν δεύτερο γκολ με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μπιαμπιανί. Την καλύτερη στιγμή είχε στο 69’ ο Σανσόνε, ενώ στο ίδιο διάστημα οι γηπεδούχοι, που είχαν παραταχθεί με αρκετούς αναπληρωματικούς, έδειχναν να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό. Στο 82’ ήταν η σειρά του Παρόλο να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, αλλά δεν τα κατάφερε. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στην παράταση, ήρθε ο Περέα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και χάρισε στη Λάτσιο τη νίκη με 2-1 και την πρόκριση στα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Νάπολι-Αταλάντα.

Ρόμα-Γιουβέντους είναι το μοναδικό ζευγάρι, που έχει προκύψει στα προημιτελικά. Την πρόκριση έχουν πάρει επίσης Φιορεντίνα και Ουντινέζε, ενώ την Τετάρτη (15/01) θα βρουν κάτοχο και τα τρία τελευταία εισιτήρια από τα ζευγάρια Κατάνια-Σιένα (17:00), Μίλαν-Σπέτσια (19:00) και Νάπολι-Αταλάντα (22:00).







Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: