Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Ξάνθη: «Να πάτε στο Dancing With The Stars»

Νέα πρωτότυπη ανακοίνωση της Skoda Ξάνθης μέσω της οποία επιτίθεται στον πρόεδρο του Πανθρακικού για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα.

Ξάνθη: «Να πάτε στο Dancing With The Stars»
Εκεί που λες πως τα έχεις δει από τη Skoda Ξάνθη, έρχεται η σημερινή (15/1) ανακοίνωση της για να σε διαψεύσει. Η ακριτική ομάδα ρίχνει και άλλο «λάδι στη φωτιά», συνεχίζοντας την κόντρα της με τον Πανθρακικό, καθώς προέτρεψε τον πρόεδρο της ομάδας από την Κομοτηνή να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars».

Ο Δημήτρης Τζελέπης είχε χαρακτηρίσει γραφική την Ξάνθη, λόγω των παραπόνων που εξέφρασε για τη διαιτησία της κυριακάτικής αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων, όπου οι «πράσινοι» επικράτησαν με 2-1, τονίζοντας πως οι φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται είναι οριακές.

Αρχικά, υπήρξε απάντηση χθες μέσω ανακοίνωσης, αλλά μετά την τιμωρία δύο εκ των διαιτητών του συγκεκριμένου ματς, επανήλθε η Ξάνθη και επιτίθεται στην αντίπαλη πλευρά μέσω νέας ανάρτησης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Bonjour monsieur Tzelepis(Καλημέρα κύριε Τζελέπη).

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δύο διαιτητές παραπέμφθηκαν για τιμωρία.
Φαίνεται ότι δεν εισακούστηκε η δήλωσή σας ότι το γκολ προήλθε από μια δύσκολη, οριακή φάση. Φαίνεται ότι της δύσκολης αυτής οριακής φάσης προηγήθηκε μία άλλη δύσκολη, οριακή φάση του πρώτου πέναλτι και μια άλλη δύσκολη, οριακή φάση του δεύτερου πέναλτι.

Η προσπάθειά σας και η αγωνία σας να καλύψετε το διαιτητικό δίδυμο είναι σεβαστή.

Μετά την εξέλιξη αυτή σας προτρέπουμε να κάνετε μία παρέμβαση στο κανάλι του ΑΝΤ1 προκειμένου να διαγωνιστείτε όλοι μαζί στο show
"D A N C I N G W I T H T H E S T A R S".

ΣΗΜ: Οι δύο κύριοι ήταν ήδη stars, εσάς Πρόεδρε Monsieur Tzelepis σας έκανε star η SKODA ΞΑΝΘΗ με τα δύο αυτά Δελτία Τύπου.
Bonsoir Monsier Tzelepis (Καλησπέρα κύριε Τζελέπη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: