Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

«Και τώρα πάλι κλαις…» (vid)

Μία κόντρα από τα παλιά έρχεται στο προσκήνιο, με αφορμή την απονομή της «Χρυσή Μπάλας» στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο Παντιάνι σχολίασε αρνητικά την επιτυχία του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ.

«Και τώρα πάλι κλαις…» (vid)
Περίπου πριν από τρία χρόνια, όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συμπληρώσει 18 μήνες στο ισπανικό πρωτάθλημα, είχε προκύψει μία κόντρα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Βάλτερ Παντιάνι.

Τον Φεβρουάριο του 2011, λίγο μετά τη λήξη του αγώνα της «βασίλισσας» στην έδρα της Οσασούνα, οι δύο παίκτες είχαν ένα… θερμό επεισόδιο, το οποίο δεν είχε τελειώσει εντός του γηπέδου.

Τότε, ο Ουρουγουανός επιθετικός είχε δηλώσει στον ισπανικό Τύπο: «Αυτό που πρέπει να κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι να μάθει πράγματα από τον καλύτερο παίκτη του κόσμου που είναι ο Μέσι και να αφήσει τη γεμάτη αγένεια συμπεριφορά του. Πρέπει επίσης να είναι πιο ταπεινός. Ας κερδίσει τους τίτλους που έχω κερδίσει εγώ στην Ισπανία τότε ναι, μπορεί να μου πει κάτι».

Μετά τη χθεσινή ανάδειξη του Ρονάλντο σε καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο με την απονομή της «Χρυσής Μπάλας», ο Παντιάνι έγραψε στο Twitter: «Και τώρα κλαις, αν και το πήρες (το βραβείο). Συγχαρητήρια. Είσαι ο καλύτερος τώρα, όχι το 2013».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: