Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν είναι προτεραιότητα η επέκταση του ΝΒΑ»

Ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, έθεσε σαν προτεραιότητα την εξυγίανση των ομάδων κι όχι την «επέκταση» του πρωταθλήματος σε άλλες πολιτείες ή και εκτός ΗΠΑ.

«Δεν είναι προτεραιότητα η επέκταση του ΝΒΑ»
Τις πρώτες του σκέψεις και τα σχέδιά του για το ΝΒΑ ανέλυσε ο νέος κομισάριος του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ, στο περιθώριο του All Star Game.

Όπως είπε «… δεν αποτελεί προτεραιότητά μου η επέκταση του πρωταθλήματος σε άλλες πολιτείες ή και εκτός ΗΠΑ. Δεν είναι όλες οι ομάδες οικονομικά υγιείς και αυτό είναι το πρώτο μου μέλημα», αν και παρουσιάστηκε αισιόδοξος προσθέτοντας πως «… το ΝΒΑ είναι ένα τρομερό πρωτάθλημα και τα καλύτερά του χρόνια είναι μπροστά του».

Ο διάδοχος του επί τριακονταετίας κομισάριου Ντέιβιντ Στερν αναφέρθηκε επίσης στον κανονισμό που επιτρέπει στους παίκτες μετά από τον πρώτο χρόνο στο κολέγιο να δηλώσουν συμμετοχή στο ντραφτ. «Δεν αρέσει σε κανέναν παίκτες να παρατάνε τις σπουδές μετά από ένα χρόνο. Είναι άποψή μου πως αν έχουν τη δυνατότητα να ωριμάσουν σαν άνθρωποι και παίκτες για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πριν μπουν στο πρωτάθλημα, το ΝΒΑ θα γίνει καλύτερο», ανέφερε επιβεβαιώνοντας πως πρόθεσή του είναι μελλοντικά να ανεβάσει στα 20 χρόνια το όριο συμμετοχής στο ντραφτ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: