Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Έτσι αλλάζει επίπεδο ο ΠΑΟ!!

«Doggy Style» για τον Παναθηναϊκό που έχει βρει τα πατήματά του και ψάχνει τρεις παίκτες για να... έρθει πιο δυνατός του χρόνου. Σε ποιες θέσεις όμως;
Εδώ που τα λέμε, πάντως, δεν θέλει και πολύ ο Παναθηναϊκός για να ανέβει εντελώς επίπεδο του χρόνου.

Ήδη η ομάδα έχει βρει τα πατήματά της και δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες. Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει ταυτότητα στο γήπεδο με τη δουλειά του Αναστασίου και την προσπάθεια των παικτών του.

Από την στιγμή, λοιπόν, που μπήκαν οι βάσεις φέτος, ο Παναθηναϊκός με δυο, τρείς κινήσεις το καλοκαίρι μπορεί να… πετάει!

Για παράδειγμα, θέλει ένα στόπερ - προσωπικότητα που θα κάνει δίδυμο είτε με τον Σίλντενφελντ, είτε με Ρισβάνη ή Κουτρουμπή. Με μια τέτοια προσθήκη, η άμυνα θα δυναμώσει πολύ.
Στα χαφ χρειάζεται ένας μπαλαδόρος που και να τρέχει, όμως. Να βοηθάει, δηλαδή, με μια κάθετη στον Μπεργκ, αλλά να μπορεί και να πρεσάρει.
Στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά και του χρόνου Μπεργκ – Πέτριτς, τότε η άλλη απαραίτητη προσθήκη είναι πάλι στα χαφ. Και συγκεκριμένα στον αμυντικό μέσο.

Ο Λαγός δεν μπορεί να παίζει συνέχεια. Θα κουραστεί κάποια στιγμή. Από την άλλη ο Μέντες ούτε πολύ γρήγορος είναι, ούτε έχει πείσει όσο είναι στην Ελλάδα. Εκεί, λοιπόν, αν ενισχυθεί κι άλλο ο Παναθηναϊκός με έναν παίκτη δυνατό που να τρέχει και γρήγορα, θα φτιάξει κέντρο αδιαπέραστο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: