Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Επιχείρηση «ανασύνταξη»

Νίκη επί του ΠΑΟΚ και πρόκριση στους «8» του Champions League είναι το σύνθημα στον Ολυμπιακό, ύστερα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Επιχείρηση «ανασύνταξη»
Προσπάθεια να μην ακυρωθεί η φετινή – εξαιρετική πορεία του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και την Ευρώπη καταβάλουν οι ιθύνοντες του συλλόγου.

Πρώτα από όλους ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάνει ό,τι είναι δυνατό για να μην επηρεαστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα από τη μοναδική ήττα της ομάδας τη φετινή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, αν και αυτή ήρθε με το χειρότερο τρόπο.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο δεν έχουν χρόνο να μείνουν στο ντέρμπι της Κυριακής και καλούνται άμεσα να κοιτάξουν την επόμενη μέρα. Πρώτος στόχος είναι η νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League.

Για αυτό τον λόγο δεν αποκλείεται να υπάρξει άμεσα συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ με τον Μίτσελ για να του εκφράσει τη στήριξή του και να του ζητήσει να τελειώσει μαθηματικά το πρωτάθλημα την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα.

Το σημαντικότερο πρόβλημα για τον Ισπανό προπονητή είναι στην επίθεση, όπου μετράει αρκετές απουσίες. Ο Σαβιόλα δεν είναι ακόμα έτοιμος και δεν πρόκειται ο 51χρονος προπονητής να ρισκάρει τη συμμετοχή του στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από τον Ολαϊτάν, ετοιμοπόλεμος δεν είναι και ο Βαλντές και ο Πέρες με τον Κάμπελ θα επιστρέψουν το μέχρι το Σάββατο στου Ρέντη για αποθεραπεία, αφού βρίσκονται στη Κόστα Ρίκα για το φιλικό με την Παραγουάη. Όσον αφορά τον Μαρκάνο, δεν δείχνει να είναι ανησυχητικός ο τραυματισμός του.

«Δεν ήμασταν καλοί, δεν μας πήγε τίποτε καλά και το ξέρουμε. Δεν γίναμε όμως ξαφνικά χειρότεροι. Εχουμε το Κύπελλο, αλλά και το μεγάλο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ για να ξαναδώσουμε χαρά στον κόσμο», ήταν το μήνυμα του Μίτσελ στους ποδοσφαιριστές του χθες στου Ρέντη.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες απάντησαν πως «όλα πήγαν στραβά (στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό). Εμείς δεν θέλαμε να νικήσουμε; Αλλά δεν μας πήγε τίποτα καλά… Ξέρουμε τι έγινε, αλλά δεν πρέπει να ακυρώσουμε ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: