Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Έφυγε σαν φίλος»

stephens
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο δημοσιογράφος της ολλανδικής “Ντε Τέλεγκραφ”, Γιουρούν Κατάινς, ο οποίος πήρε συνέντευξη από τον Χούμπ Στέφενς. Σχολίασε όσα του είπε ο έμπειρος τεχνικός μετά το “διαζύγιο” του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι οι δύο πλευρές χώρισαν φιλικά.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιουρούν Κατάινς:
Για τις δηλώσεις Στέφενς: “Είχε το προαίσθημα πως ανά πάσα στιγμή θα λυνόταν το συμβόλαιο του. Η ομάδα δεν είχε καλά αποτελέσματα και για αυτό έγινε ότι έγινε. Ήταν μια θετική εμπειρία στην Ελλάδα και ήταν μια πρόκληση μετά την Γερμανία και την Ολλανδία. Μου είπε πως απόλαυσε τις μέρες στην Ελλάδα και πως ο τελικός απολογισμός ήταν θετικό για αυτόν”.
Για τα μελλοντικά σχέδια του: “Ήταν καιρό μακριά από την οικογένεια του και θέλει να ξεκουραστεί και να περάσει λίγο χρόνο μαζί της. Θα απέχει λίγο από την προπονητική”.
Για τον ΠΑΟΚ: “Δήλωσε πως η ομάδα ήταν δεύτερη στο πρωτάθλημα, ήταν στα ημιτελικά του κυπέλλου όμως η διοίκηση ήθελε κάτι άλλο. Παρέμεινε αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας και για το πώς μπορεί να καταφέρει κάτι στα πλει οφ. Ήξερε μετά το 2-2 πως ο χρόνος του τελείωνε. Ξέρει πως λειτουργούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο και το περίμενε αργά η γρήγορα. Τον τελευταίο καιρό από την συμπεριφορά των ανθρώπων έπαιρνε τα σημάδια πως θα έφευγε”.
Για το πώς αντιμετώπισε την κατάσταση: “Αντιμετώπισε την απόλυση του ψύχραιμα και ρεαλιστικά. Το διαζύγιο επήλθε με αλληλοεκτίμηση. Ήθελε να χαιρετήσει τον ΠΑΟΚ, να κρατηθούν καλές σχέσεις, να επιστρέψει στο μέλλον στην Θεσσαλονίκη με κάποιον τρόπο και πως φεύγει σαν φίλος”.
Για το πώς βλέπουν τον Στέφενς στην Ολλανδία: “Ακόμα και μετά το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ υπάρχει μεγάλη εκτίμηση στην Ολλανδία προς τον Στέφενς. Βεβαία, οι διακρίσεις του είναι από την Γερμανία καθώς το πέρασμα του από τον PSV ήταν απογοητευτικό. Δεν παύει βέβαια να παραμένει ένας από τους πιο σπουδαίους προπονητές της Ολλανδίας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: