Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Δεν θέλουν να φύγουν»

xristoforidis-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός του Άρη, Σπύρος Χριστοφορίδης. Μίλησε για την άρνηση της ΠΑΕ να παραλάβει τις υπογραφές και τόνισε πως πρέπει να επικρατήσει η λογική και να μην μείνει η ομάδα για καιρό χωρίς διοίκηση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σπύρος Χριστοφορίδης:
Για την άρνηση της ΠΑΕ να λάβει τις υπογραφές:
“Βιώνω μια ταλαιπωρία εδώ και δύο ώρες διότι οι επιδόσεις εδώ που φτάσαμε και ήμαστε σε καθεστώς μάχης, θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν στις δηλωθείσες, στην απόφαση της προσωρινής διοίκησης με την οποία διορίστηκαν κατοικίες ή επαγγελματικές έδρες και παρότι οι επιμελητές επικοινώνησαν με τους περισσότερους, υπάρχει μια δυσπραγία να εξυπηρετήσουν το αναφαίρετο δικαίωμα της Κοινωνίας Μελών του Ερασιτέχνη και των υπόλοιπων μετόχων που μέσω πληρεξουσίων είναι συναινούντες στην παραλαβή των υπογραφών.
Το εξώδικο που υπογράφω το έστειλε η Κοινωνία Μελών του Ερασιτέχνη την Παρασκευή. Σήμερα κατατέθηκε δικόγραφο από το οποίο ζητείται η αλλαγή της διοικήσεως. Αυτό πρέπει να κοινοποιηθεί προ 12 ωρών στα μέλη της νυν διοίκησης. Αυτό πρέπει να γίνει σήμερα αλλά βλέπω μια δυσφορία, απροθυμία και άρνηση. Μου δίνουν σαφέστατα την εντύπωση πως όχι μόνο δεν φεύγουν αλλά και πως θα έχουμε και σφοδρή αντιδικία στο δικαστήριο αύριο. Αυτή είναι η εκτίμηση μου. Κάποιος είπε στην συνεργάτιδα μου και προσωπικά πως θα παρευρεθεί στο δικαστήριο. Αυτό είναι κάτι που πιστεύω πως γίνεται πρώτη φορά στο επαγγελματικό αθλητισμό. Το ποσοστό του δικογράφου στην αίτηση είναι στο 70%. Είναι οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας. Ως Αρειανός η όλη η διαδικασία με πλήττει. Από εκεί και πέρα αν ζητηθεί η αλλαγή σου από την πλειοψηφία πρέπει να συμμετέχεις στις διαδικασίες. Ο Άρης δεν έχει έναν ιδιοκτήτη που κάνει ότι θέλει. Βασίζεται στην πλειοψηφία. Με την Άρης Εμπορική ήμαστε συνολικά στο ποσοστό 86.20%. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει χρόνο και να μπαίνει σε διαδικασίες κράμερ εναντίον κράμερ. Πρέπει να υπάρχει διοίκηση σε κάθε περίπτωση. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: