Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Είναι αμαρτία…»

Apollon_Kalamarias_FC
Ο Γιάννης Λοϊζίδης, γενικός αρχηγός του Απόλλων 1926, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το χθεσινό(3/3) παιχνίδι με τον Αιγινιακό και τα πολλά παραπάνω που έχουν από την διαιτησία για το παιχνίδι αλλά και γενικότερα για τις τελευταίες αγωνιστικές.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Έχει εδώ και εφτά αγωνιστικές που έχουμε τα ίδια προβλήματα, έχουμε στείλει πέντε διαμαρτυρίες στην ΚΕΔ μαζί με τα βίντεο. Είναι συνεχόμενο αυτό που γίνεται. Εδώ και εφτά αγωνιστικές έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από την διαιτησία, από την στιγμή δηλαδή που η ομάδα έκανε πέντε συνεχόμενες νίκες. Στο χθεσινό(3/3) παιχνίδι έγιναν δυο καταφανέστατα πέναλτι και δεν δόθηκε ούτε ένα. Ο διαιτητής μας κοιτούσε και δεν μας έδινε καμία απάντηση. Όποιος είδε το παιχνίδι κατάλαβε. Μετά από όλα αυτά που συμβαίνουνε, μένει μια πικρία που λες τι κάνω εγώ εδώ πέρα…Είναι πραγματικά αμαρτία για τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και έφαγε την βροχή και για τους ποδοσφαιριστές και τν μεγάλη προσπάθεια που έκαναν, είναι πραγματικά αμαρτία».
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος και τους στόχους της ομάδας: «Συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να κερδίσουμε τα παιχνίδια, είτε έχουμε στόχους είτε όχι. Θα παίξουμε τα παιχνίδια που απομένουν και ότι βγει. Για μας δεν έχει τελειώσει τίποτα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να βρούμε μπροστά μας. Ίσως κάποιες ομάδες που είναι στην πρώτη πεντάδα να μην βρουν την αδειοδότηση να ανέβουν στην Σούπερ Λιγκ. Όλες οι ομάδες καταθέτουν φάκελο, όσες δεν καταθέσουν δεν θα έχουν δικαιωμένα παίξουν στα μπαράζ, και αν ο φάκελος δεν είναι όπως πρέπει και πάλι δεν θα μπορείς να παίξεις. Οπότε εμείς θα παίξουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και ότι βγει».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: