Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Χαραλαμπίδης στο Metropolis: «Κάποιοι δεν θέλουν τον Απόλλωνα»

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Καλαμαριάς Αχιλλέας Χαραλαμπίδης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό και τα διαιτητικά λάθη που κόστισαν, σύμφωνα με τον ίδιο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά είπε: «Δεν είναι μόνο αυτό το παιχνίδι που έχουμε παράπονα, είναι πάρα πολλά παιχνίδια. Και με τον Τύρναβο και με την Καρδίτσα, δεν ξέρω τι γίνεται, αλλά αδικούμαστε πάρα πολύ από την διαιτησία.Πιστεύω ότι το έχουμε γευτεί αυτό το πρόβλημα, όχι μόνο σε αυτή την κατηγορία, αλλά και στις πιο μικρές κατηγορίες. Κάποιοι δεν θέλουν τον Απόλλωνα. Όταν μιλάμε για δίκαιο πρωτάθλημα θα πρέπει να δίνεται η ευκαιρία σε όλους να ανέβουν. Αν δει κανείς το βίντεο του αγώνα, στο 14' και στο 58', αδικηθήκαμε. Στην πρώτη φάση είναι πέναλτι και στην δεύτερη ο παίκτης έχει την μπάλα στα χέρια του και δεν δίνει τίποτα. Δηλαδή τι μπορώ να σκεφτώ εγώ;».

Στην συνέχεια τόνισε: «Δεν εγκαταλείπουμε, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Χάνοντας τα παιχνίδια με την Καρδίτσα και με τον Αιγινιακό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αλλά εμάς είναι υποχρέωση μας. Να σημειωθεί πως οι διαιτητές ήρθαν από την Εύβοια με 2.400 ευρώ! Υπάρχει κανείς που μπορεί να κάνει κάτι»; Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: