Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η μόνη λύση που είχε ο Σαββίδης!

Η επιλογή του ξένου προπονητή με «βαρύ βιογραφικό» δεν πέτυχε στον ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης, προσμετρώντας όλα τα δεδομένα αποφάσισε να λύση κοινή συναινέσει τη συνεργασία της ΠΑΕ με τον Στέφενς.

Η μόνη λύση που είχε ο Σαββίδης
Παρελθόν αποτελεί από την Κυριακή το βράδυ ο Χουμπ Στέφενς για τον ΠΑΟΚ.

Όπως αποδείχθηκε, η επιλογή του Ιβάν Σαββίδη να δώσει τα ηνία της ομάδας σε έναν ξένο προπονητή με «βαρύ βιογραφικό» δεν πέτυχε στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από τη μία δεν ταίριαξε η φιλοσοφία του Ολλανδού προπονητή με την νοοτροπία της ομάδας και του κόσμου, ενώ η συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές δεν ήταν η καλύτερη δυνατή.

Μάλιστα, το μεγαλύτερο μειονέκτημα του 61χρονου τεχνικού θεωρήθηκε η έλλειψη τακτικής στις προπονήσεις, κάτι που έβγαινε συχνά-πυκνά στο γήπεδο.

Για αυτό τον λόγο ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ οδηγήθηκε στην απόφαση να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Στέφενς, διότι φοβήθηκε μήπως ο ΠΑΟΚ μείνει μακριά κι από τους δύο τελευταίους στόχους του.

Δηλαδή, την πρωτιά στα πλέι οφ (και τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League) και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο παρελθόν είχε προχωρήσει με την περίπτωση του «καλού Ελληνα» προπονητή, όπως θεωρείτο ο Δώνης και εκείνη απέτυχε παταγωδώς για τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου.

Τώρα ψάχνει έναν ξένο προπονητή που να είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και το μυαλό όλων πηγαίνει στον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος δεν πρόκειται να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας.

Μέχρι το καλοκαίρι ο Σαββίδης θα ψάξει να δει αν υπάρχουν άλλες λύσεις και θα λάβει την τελική του απόφαση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: