Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Στόχος η άνοδος»

δοβελος2-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ένα από τα μέλη της “Ημίθεος Συμμετοχών”, ο Γιάννης Δόβελος. Μίλησε για την λειτουργία και την σύσταση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης με στόχο την ενίσχυση του Ηρακλή στην προσπάθεια για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Δόβελος:
Για την συνάντηση που θα γίνει το βράδυ:“Έχουμε συνάντηση σήμερα το βράδυ, έχουμε ετοιμάσει το σχέδιο του καταστατικού της μη κερδοσκοπικής ομάδας το έχουν κοινοποιήσει στα μέλη, θα το συζητήσουμε και αν δεν υπάρχουν αντιρρήσεις θα μπουν υπογραφές ώστε να συγκροτηθεί αυτή η εταιρεία η και θα γίνει Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Ηρακλής ένα ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί από την εισφορά των μελών της “Ημίθεος Συμμετοχών”.
Για το αν μπορεί να συμμετέχει οποιοσδήποτε:“Όποιος έχει τα χρήματα θα μπορεί να συμμετέχει .Στην πρώτη φάση θα πρέπει να γίνει γρήγορα αυτό για να συγκροτηθεί μια εταιρεία γιατί διαφορετικά δεν είναι ανοιχτός ο κατάλογος. Θα πρέπει αν γίνει το καταστατικό να γίνει Αύξηση Κεφαλαίου να έρχονται δηλαδή μέλη, να καταθέτουν τα χρήματα  να συγκεντρώνεται ένα ποσό και μετά να γίνεται τροποποίηση του καταστατικού και να εισέρχονται που εισέφεραν τα χρήματα ως μέλη της εταιρίας. Το κατώτερο ποσό είναι 5.000 η εταιρική μερίδα. Κάποιος αν θέλει μπορεί να πάρει και παραπάνω μερίδες. Η φιλοδοξία είναι να μαζευτούμε γύρω στα 40 άτομα ώστε μαζί με τις εισπράξεις να μαζευτεί ένα ποσό πάνω από 400.000 ώστε να βγει η χρονιά και να πληρωθούν κάποιες υποχρεώσεις”.
Για τον ρόλο του Θόδωρου Παπαδόπουλου:“Αυτή την στιγμή δεν θα αλλάξει το διοικητικό συμβούλιο αλλά ο κ. Παπαδόπουλος θα υπογράφει και θα δεσμεύει τη εταιρεία σύμφωνα με υποδείξεις του συμβουλίου που θα συγκροτηθεί. Θα είναι ένα άτυπο συμβούλιο, μάλλον πενταμελές. Η δέσμευση είναι ότι ο κ. Παπαδόπουλος θα φύγει από τον Ηρακλή μόλις του το επιτρέψει και ο νόμος. Μέσα στην τριετία δεν μπορεί να μεταβιβάσει τις μετοχές τους. Άτυπα θα είναι μέτοχος μέχρι το 2015 αλλιώς οποιαδήποτε μεταβίβαση των μετοχών θα είναι άκυρη. Μέσα από των Αυξήσεων του Μετοχικού Κεφαλαίου θα μειώνεται το ποσοστό του κ. Παπαδόπουλο. Ειδικά αν ανέβει η ομάδα και αλλάξουν τα δεδομένα θα πέσει πάρα πολύ το ποσοστό του. Μετά την λήξη της τριετίας έχει συμφωνηθεί τα μεταβιβάσει τις μετοχές του. Η ΠΑΕ Ηρακλής έχει διοικητικό συμβούλιο. Η συμφωνία είναι να μας δοθεί το μαντατζμεντ με ένα συμφωνητικό και όποτε χρειάζεται η ΠΑΕ Ηρακλής να δεσμεύεται θα γίνεται μέσα από την υπογραφή του κ. Παπαδόπουλου. Αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με τον κ. Παπαδόπουλο θα είναι εύκολο. Ήδη πάντως έχει αποφασίσει πως θα πάει με αυτό το σχήμα γιατί δεν υπάρχει και άλλη λύση”.
Για τις διαδικασίες που χρειάζεται να γίνουν:“Θα υπάρχει μια διαδικασία και θα χρειαστούμε κάποιες μέρες. Η πρώτη δουλειά σήμερα θα είναι βασική και σοβαρή.Βάζουμε το θεμέλιο για να πάει ο Ηρακλής στα πλέι οφ χωρίς προβλήματα. Πρέπει να μπορέσει φυσικά να μπει πρώτα στην τετράδα γιατί έχει πολύ δύσκολα τέσσερα παιχνίδια. Η νίκη με την Κέρκυρα μας ανέβασε το ηθικό και πιστεύω η ομάδα θα διεκδικήσει την είσοδο της στην μεγάλη κατηγορία γιατί έχει κόσμο, καλούς παίκτες και καλό προπονητή”.
Για το τραπέζι που παρέθεσαν πριν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα:“Το τραπέζι είχε τον στόχο να ανεβάσει το ηθικό των παικτών. Συζητήθηκαν ορισμένα θέματα και το αποτέλεσμα φάνηκε. Η ομάδα πήγε με πάθος και αποφασιστικότητα. Ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που νίκησε την Κέρκυρα δύο φορές”.
Για τον στόχο της ομάδας:“Ο στόχος είναι να βγει ο Ηρακλής στην Σούπερ Λιγκ. Θέλουμε την συμπαράσταση και την συμμετοχή του κόσμου και προσδοκούμε και στα έσοδα για να πάει μπροστά η ομάδα”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: