Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Γρηγορίου στο Metropolis: «Όλα θα κριθούν στα πλέι-οφ»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ΟΑ Κασσιόπης/Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου και μίλησε για την χθεσινή αναμέτρηση και την εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Ηρακλή, αλλά και για τα συνεχή άσχημα αποτελέσματα των «Φαιάκων» το τελευταίο διάστημα.

Για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή:

«Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο , στο οποίο ο Ηρακλής με ένα υπέροχο γκολ ευτύχησε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν μόνο εμείς στο γήπεδο. Αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δυστυχώς δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Έχουμε ακόμα μπροστά μας πολύ δρόμο και τα πλέι-οφ».

Γιατί η Κέρκυρα δεν παρουσιάζει το καλό πρόσωπο που παρουσίαζε στην αρχή:

«Πάντα υπάρχουν διαφοροποιήσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς. Και ο Ηρακλής ξεκίνησε άσχημα όμως, όπως περιμέναμε όλοι, βρήκε τον δρόμο του. Πάντα υπάρχουν κάμψεις. Οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές μας έχουν κοστίσει. Θα ανακάμψουμε. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ, εξάλλου παραμένουμε πρώτοι».

Αν χάθηκε βαθμός από την ιδική βαθμολογία των πλέι –οφ:

«Χάσαμε έναν βαθμό από την ιδική βαθμολογία. Βέβαια, έχουμε πλεονέκτημα έναντι της Νίκης Βόλου, γιατί την έχουμε κερδίσει στα μεταξύ μας παιχνίδια. Δεν υπάρχουν φαβορί στα πλέι-οφ. Όλοι θα μπουν με το σκεπτικό να κάνουν ότι καλύτερο. Όλες οι ομάδες είναι δυνατές και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσματα. Είναι μικρή η ψαλίδα μεταξύ των ομάδων».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: