Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Γιατί δεν παίζει ο Στοχ;»

nisint
Ο Τσέχος πρώην φορ  του ΠΑΟΚ, Τόμας Νέτσιντ, ο οποίος αγωνίζεται  πλέον  στην Σλάβια Πράγας μίλησε στον Arena FM 89,4 για την απομάκρυνση του Χουμπ Στέφενς, τις ευκαιρίες που δεν πήρε, τον Μίροσλαβ Στοχ, τον Κλάους Αθανασιάδη και την Τούμπα.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την απόλυση του Χουμπ Στέφενς: «Δεν το ήξερα ότι ο Χουμπ Στέφενς έφυγε, O ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και τελευταία τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Μάλλον ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν μια αλλαγή, καθώς  δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα τελευταία. Ήταν καλός προπονητής αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι».
Για τις αναμνήσεις του από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τους λόγους που δεν έπαιξε: «Δεν του άρεσα ως παίκτης , δεν μου έδωσε τις ευκαιρίες που ζητούσα, από εκεί και πέρα εγώ έχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα και ακόμα και τώρα παρακολουθώ του αγώνες της  μέσω ίντερνετ».
Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ πήρε 3-4 παίκτες που παίζουν και ίσως και αυτό να ήταν ένα πρόβλημα καθώς χρειάζονται περισσότερο χρόνο να δέσουν με το σύνολο».
Για το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ να αποκλείσει  τον Ολυμπιακό: «Το ελπίζω ο ΠΑΟΚ, αλλά είναι δύσκολο υπό τις σημερινές συνθήκες.  Για να αποκλείσει τον Ολυμπιακό πιστεύω πως είναι απαραίτητο να κερδίσει μέσα στη Τούμπα ο ΠΑΟΚ και μπορεί να το κάνει».
Για τις αναμνήσεις του: «Η Τούμπα είναι το καλύτερο γήπεδο στον κόσμο, όταν παίζεις σε αυτό το γήπεδο πάντα νιώθεις χαρούμενος, νιώθεις νικητής και σου δίνει ώθηση να είσαι μαχητής για να κερδίσεις».
Για τον Στοχ: «Μου προκαλεί εντύπωση ότι δεν παίζει ο Στοχ, στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος ήταν ο καλύτερος  παίκτης του ΠΑΟΚ, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο που δεν παίζει. Είναι ανεξήγητο.  Δεν ξέρω αν είχε κάποιο πρόβλημα με τον προπονητή».
Για τον Στέφανο Αθανασιάδη: Αυτή την περίοδο μ’ αρέσει πάρα πολύ ο Αθανασιάδης, ο οποίος σκοράρει συχνά. Είναι καλό παιδί, μ’ αρέσει πολύ ως επιθετικός».
Για τα όσα το εάν ήρθε τραυματίας στον ΠΑΟΚ: «Όντως ήρθα τραυματίας αλλά κάποια στιγμή έφτασα στο 100% αλλά και πάλι δεν μου δόθηκαν οι ευκαιρίες να παίξω».
Για τους λόγους που δεν πήρε ευκαιρίες: «Προπονούμουν κάθε μέρα σκληρά, ήθελα να παίξω αλλά δεν μου έδινε ευκαιρίες ο κ. Στέφενς. Είμαι επαγγελματίας, όμως, δεν υπάρχει πρόβλημα, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, παίζω πλέον στην Σλάβια Πράγας. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ τους οποίους θα τους θυμάμαι για πάντα και εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία. Είχα ένα σύντομο πέρασμα, αλλά πλέον είναι μια ομάδα που υποστηρίζω και παρακολουθώ την πορεία της».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: