Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Μίλαν και Κατάρ για Πουγιόλ!!

Ο Κάρλες Πουγιόλ λέει «αντίο» στην Μπάρτσα και τα πρώτα ρεπορτάζ τον στέλνουν στο Κατάρ, ενώ επαφή έχει κάνει ήδη η Μίλαν.
Οπως έγινε επίσημο εδώ και αρκετές ώρες, ο 36χρονος αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν για την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι παρότι έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο. «Χρειάζομαι ξεκούραση, μετά θα δω τι θα κάνω» είπε ο επί 10 χρόνια capital του καταλανικού κλαμπ.
Αν και είναι πολύ νωρίς για να γίνει γνωστό το που θα συνεχίσει την καριέρα του -σύμφωνα με έγκυρες πηγές- ένας πιθανός προορισμός είναι το Κατάρ και η ομάδα Αλ Σααντ, στην οποία αγωνίζεται ο «αιώνιος» αντίπαλός του στην Primera Division, Ραούλ. Ο σύλλογος προσπαθεί να τον πείσει να πει το «ναι» αφού δεν τα κατάφερε με τον Τσάβι, που έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Οπως γίνεται εύκολα κατανοητό, η κατάσταση του Πουγιόλ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για το ποια θα είναι η επόμενη ομάδα που θα παίξει μπάλα, ενώ υπάρχει και μία... προοπτική από την Ευρώπη. Η Μίλαν, της οποίας ο Καταλανός είναι δηλωμένος οπαδός, έχει ζητήσει πληροφορίες για την περίπτωσή του, αν και οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές για να υπάρξει συμφωνία.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: