Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Χρειάζεται τέτοια παιχνίδια ο Ορέστης»

Την άποψη ότι θα ήταν καλό για τον Ορέστη Καρνέζη να αγωνιστεί στο αποψινό φιλικό της Εθνικής Ελλάδας με την Νότιο Κορέα εξέφρασε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6

«Χρειάζεται τέτοια παιχνίδια ο Ορέστης»
Τον λόγο για τον οποίο θα ήταν καλό ο Ορέστης Καρνέζης να είναι στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το σημερινό ματς με την Νότιο Κορέα εξήγησε ο Αντώνης Νικοπολίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας βρέθηκε στο φιλικό των φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο με την Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία τόνισε ότι ο διεθνής γκολκίπερ της Γρανάδα έχει ανάγκη να πάρει ματς στα πόδια του και το αποψινό θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να αποδείξει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και δεν παίζει στον ισπανικό σύλλογο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης στην εκπομπή των Σωτήρη Κωσταβάρα και Μιχάλη Τσόχου

Για την παρουσία του στο φιλικό των φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο με την Γιούνγκ Μπόις:

«Ήταν πάρα πολύ ωραία, αφού ήταν εκεί η αφρόκρεμα της τελευταίας δεκαετίας. Ρονάλντο Ζιντάν, Μαντλίνι, Φίγκο, Ιέρο και άλλοι… Ήταν μία συγκέντρωση αρκετών σπουδαίων ποδοσφαιριστών που ήταν για τον δοκιμαζόμενο λαό των Φιλιππίνων. Είναι σημαντικό να συμμετέχουμε σε τέτοιες δραστηριότητες και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι πριν από μερικά χρόνια έγινε ένα τέτοιο φιλικό στην Ελλάδα, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη. Πρέπει να γίνονται τέτοιες προσπάθειες. Ήταν εκεί και ο Μισέλ Πλατινί, όμως δεν μας έκανε την τιμή να παίξει. Η φανέλα του υπήρχε, αλλά δεν θέλησε να παίξει. Οι πιο πολύ γνωρίζονται μεταξύ τους και έχουν πολύ καλές σχέσεις. Όσο μπορούμε να παίζουμε είναι καλό να δίνουμε τέτοιους αγώνες».

Για τον πιο «φιτ» που είδε στο φιλανθρωπικό ματς:

«Ήταν ο Κάραγκερ και ο Ζαμπρότα που σταμάτησαν πριν από μερικούς μήνες. Όμως εκείνοι που μου έκαναν μεγαλύτερη εντύπωση ήταν ο Ζιντάν και ο Φίγκο. Ο Μαντλίνι είχε πρόβλημα με το γόνατο, όπως και ο Γκατούζο. Ο Σούκερ ήρθε με κιλά παραπάνω και του είπα πως έχει τα κατάλληλα κιλά για πρόεδρος».

Για τους Σηφάκη, Καρνέζη, Γλύκος, Διούδης, Καπίνο και Τζόρβας:

«Υποθετικά δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Δυστυχώς, στην Εθνική ομάδα ο Ορέστης (Καρνέζης) είναι εκτός αγώνων με τον σύλλογό του και είναι αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικού ρυθμού. Το κίνητρο της Εθνικής και να αποδείξει την αξία του, αλλάζοντας σύλλογο και να παίξει αλλού, πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Ίσως χρειαζόταν περισσότερα φιλικά και ίσως θα έπρεπε τώρα να είναι στην αποστολή. Ο Ορέστης χρειάζεται να παίζει σε τέτοια ματς. Ο κ. Σάντος θέλει να δει και τα άλλα παιδιά και θα είναι δύσκολο για τον προπονητή να λάβει την τελική απόφαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: