Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Πρόεδρος του ΣΕΟ η Κοζομπόλη!

Η Βούλα Κοζομπολη είναι η νέα πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ολυμπιονικών στη θέση του Δημοσθένη Ταμπάκου.

Πρόεδρος του ΣΕΟ η Κοζομπόλη
Η «αργυρή» Ολυμπιονίκης της Αθήνας με την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών, αντικατέστησε τον Ολυμπιονίκη της γυμναστικής στο υψηλότερο αξίωνα του ΣΕΟ, μετά τον σχηματισμό σε σώμα της νέας διοίκησης που προέκυψε από τις εκλογές της 28ης Φλεβάρη.

Επτά αθλήτριες συμμετέχουν στο νέο ΔΣ που προέκυψε. Χρέη αντιπροέδρου εκτελεί η Εύη Μωραϊτίδου, ενώ δεύτερη αντιπρόεδρος είναι η «χάλκινη» Ολυμπιονίκης το 2008 στην ιστιοπλοΐα, Βιργινία Κραβαριώτη.

Η δεύτερη ιστιοπλόος στο πλήρωμα της Μπεκατώρου, η Σοφία Παπαδοπούλου, θα είναι η ειδική γραμματέας, ενώ γενική γραμματέας αναλαμβάνει η Ολυμπιονίκης της πάλης, Βούλα Ζυγούρη και ταμίας η «αργυρή» Ολυμπιονίκης στο πόλο, Αγγελική Καραπατάκη.

Μέλος θα είναι ο τέως πρόεδρος μαζί με τον τερματοφύλακα της Εθνικής χάντμπολ, Δημήτρη Καφφάτο και τη «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του 2000 στη ρυθμική γυμναστική, Ειρήνη Αϊνδηλή.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου για την τιμή και την εμπιστοσύνη της ανάληψης των καθηκόντων της προέδρου του ΣΕΟ και να τονίσω ότι ο σκοπός του νέου ΔΣ είναι να συνεργαστούμε όλοι οι Ολυμπιονίκες με όλους τους φορείς και την κοινωνία, για την προαγωγή του αθλητισμού, της υγείας, της παιδείας και του πολιτισμού», τόνισε η νέα πρόεδρος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: