Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Ματζουράκης στο Metropolis: «Είναι αργή ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καλλονής, Γιάννης Ματζουράκης και δήλωσε πως έχει ευθύνη ο Στέφενς για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ, όμως δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος και αυτό το συνηγορούν τα λάθη στις μεταγραφές.

Για την Καλλονή και την φετινή επιτυχημένη πορεία παρά το γεγονός ότι είναι η μόνη ομάδα στο πρωτάθλημα που ουσιαστικά δεν έχει έδρα:

«Είχαμε δύσκολη αποστολή, όμως είχαμε πλάνο και οι παίκτες το υποστήριξαν πολύ καλά, κάνοντας σταθερά βήμα καθ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Δεν κινδύνεψε ποτέ ουσιαστικά η ομάδα, δεν πέσαμε ποτέ κάτω από την 14η θέση. Επειδή το πρόγραμμά μας ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένο, λόγω των πολλών μετακινήσεων, δώσαμε προσοχή κυρίως στις εβδομαδιαίες προπονήσεις, για να μην υπάρχει επιβάρυνση».

Για το αν πλέον τα πράγματα στην «ουρά» έχουν ξεκαθαρίσει:

«Υπάρχει ακόμα ανταγωνισμός στην ουρά, βέβαια έχουν ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα. Εμείς έχουμε περισσότερες πιθανότητες για παραμονή, από τις ομάδες που βρίσκονται κάτω από εμάς».

Αν έχει πιθανότητες ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία:

«Πιστεύω ότι δεν έχει την δύναμη πλέον να κάνει αυτό που έκανε πέρυσι. Έχει δυναμική εκτός γηπέδου, στην κερκίδα, αλλά εντός γηπέδου δεν μπορεί πια να αλλάξει την κατάσταση».

Για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και αν τον εξέπληξε το αποτέλεσμα:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σταθερή ομάδα, με μεγάλη αγωνιστική διαφορά από τις υπόλοιπες. Ο Παναθηναϊκός κάνει σταθερά βήματα προόδου και έχει πλέον καλούς και έτοιμους παίκτες. Επηρέασε τον Ολυμπιακό και η νίκη επί της Μάντσεστερ. Βέβαια και το πλάνο του ΠΑΟ του βγήκε και είχε και μπασκετική ευστοχία».

Αν ο Ατρόμητος μπορεί να πάρει την δεύτερη θέση:

«Βεβαίας και έχει την δυνατότητα ο Ατρόμητος και αν δεν είχε στραβοπατήσει με τον Λεβαδειακό θα τον είχε περάσει τον ΠΑΟΚ.
Υπερτερεί βέβαια ο ΠΑΟΚ για την δεύτερη θέση γιατί έχει το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην έδρα του και ξέρετε όλη την δύναμη της Τούμπας».

Αν έφταιγε ο Στέφενς για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Προφανώς και έφταιγε ο Στέφενς, αλλά δεν έχει μόνο αυτός ευθύνη. Υπάρχει ένα καλό ρόστερ, όμως και αυτό έδειξε την αδυναμία του εκτός έδρας. Σε μια ομάδα δεν φταίει μόνο ο προπονητής. Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό ο Στεφενς έκανε πάρα πολλές αλλαγές. Είναι θετικό ότι ανέλαβε την ομάδα ο Γεωργιάδης, γιατί ξέρει τους παίκτες, όμως πρέπει να βρει μια χημεία. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι είναι πολύ αργή ομάδα. Έδιωξε έναν αργό παίκτη και πήρε έναν πιο αργό στο κέντρο. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να σκεφτεί τις επενδύσεις και τον σχεδιασμό που κάνει».

Αν δόθηκε στον Στέφενς αρκετός χρόνος:

«Είχε τον χρόνο να κάνει κάποια πράγματα. Ο Κατσουράνης ήρθε πέρυσι για να ενισχύσει το κέντρο και κατέληξε να παίζει στόπερ. Ήρθαν από τότε 8 κεντρικοί αμυντικοί και παίζει ακόμα στόπερ ο Κατσουράνης. Αυτό είναι ένα παράδειγμα που λέει πολλά. Γίνονται λάθη στις μεταγραφές». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: