Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Κωνσταντινίδης στο Metropolis: «Όλοι οι παίκτες σεβόταν τον Στέφενς»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται ως δανεικός στον Αιγινιακό φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το «διαζύγιο» της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τον Χούμπ Στέφενς, σχολίασε το πώς έζησε ο ίδιος τον Ολλανδό τεχνικό, ενώ παράλληλα στάθηκε και στον νέο τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά:

Για το «διαζύγιο» ΠΑΟΚ-Στέφενς:«Να πω την αλήθεια περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο γιατί βάσει της εικόνας της ομάδας, έλεγε κανείς πως γίνεται να αγωνίζεται με αυτό το υλικό. Αλλά είναι λυπηρό να φεύγει ένας προπονητής τόσο μεγάλος. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς το μεγάλο του όνομα, αλλά η νοοτροπία των Ολλανδών που διαφέρει από την Ελληνική, πιστεύω ήταν η διαφορά. Εγώ θέλω να πω πως δεν ήταν αδιάφορος, νοιαζόταν για τους παίκτες του και προσπαθούσε για το καλύτερο».

Στην συνέχεια τόνισε: «Πιστεύω πως ήθελε παραπάνω δουλειά στον τομέα της τακτικής, για το πως αγωνίζεται η ομάδα, πως θα πρεσάρει, πως θα αναπτυχθεί, αυτά είναι κομμάτι σημαντικό μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω πως δεν τα δούλευε τόσο πολύ. Δεν βαριόταν ο Στέφενς, δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό, αλλά θεωρώ πως χρειαζόταν δουλειά περισσότερο στην τακτική. Τακτική μπορείς να περάσεις μέσα από πολλούς τρόπους, ήταν κάτι δύσκολο για μένα η αλλαγή της άμυνας σε κάθε παιχνίδια, ή και η αλλαγή σχηματισμού και αυτό είχε αρνητικές συνέπειες, όταν ήρθε ο κ. Στέφενς υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, δυστυχώς δεν βγήκαν και όλοι θα πρέπει να στηρίξουμε τον κ. Γεωργιάδη που τον εκτιμώ πολύ και πιστεύω πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Για την στάση των παικτών προς τον Στέφενς: «Στον ΠΑΟΚ έχουμε πολλές μεγάλες προσωπικότητες και όλοι οι παίκτες σεβόταν τον Στέφενς, κανείς δεν ήθελε να τον προσβάλλει. Ο Στοχ σε εκείνο το επεισόδιο πιστεύω πως η χειρονομία και το όλο σκηνικό δεν έγινε προς τον Στέφενς, όταν παίζεις μπορείς να αγγίξεις και τους 200 σφυγμούς και σίγουρα τα νεύρα είναι τεντωμένα».

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου:«Η ομάδα δεν έδειξε το πρόσωπο που έπρεπε, ειδικά μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Ο μεγαλομέτοχος έδωσε πολλά χρήματα για να δει σύντομα έργα, η ομάδα έχει σημαντικά παιχνίδια μέχρι το τέλος και είναι κρίμα να χαθούν όσοι στόχοι έμειναν μέχρι το τέλος».

Για το τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν ο Ιβάν Σαββίδης:«Θα έκανα το ίδιο με τον κ. Σαββίδη, γιατί όλες οι μεταγραφές του Ιανουαρίου ήταν κατά προτίμηση Στέφενς και δυστυχώς δεν είδαμε κάποια διαφορά, επομένως όλα πήγαιναν προς τα εκεί. Προς την αλλαγή προπονητή».

Για τον στόχο του: «Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος των κανονικών αγώνων, μακάρι να μπούμε στα πλέι-οφ να πάρω και άλλα παιχνίδια και από του χρόνου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ με τον νέο προπονητή να δούμε τι θα γίνει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: