Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΜακΚόλουμ: «Μετρά η ομάδα»

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ υποδέχτηκε με ταπεινότητα το βραβείο του MVP της 20ης αγωνιστικής θέλοντας να μοιραστεί την τιμή με την ομάδα του Πανιωνίου.

ΜακΚόλουμ: «Μετρά η ομάδα»
Με τους συμπαίκτες του θέλησε να μοιραστεί το βραβείο της 20ης αγωνιστικής ο Έρικ ΜακΚόλουμ. Ο 26χρονος άσος είχε 27 πόντους (7/8 βολές, 4/8 δίποντα, 4/7 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 5 κλεψίματα και 9 κερδισμένα φάουλ σε 32:43 συγκεντρώνοντας 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης στη νίκη με 87-73 επί του Ηλυσιακού.

«Δεν θα έχει καμία αξία, εάν δεν είχε νικήσει η ομάδα», δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr) και εξήγησε: «Η προσωπική διάκριση, επίσης, ανήκει στην ομάδα, στους συμπαίκτες και τους προπονητές μου, γιατί χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να καταφέρω τίποτα».

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι είχε πάρει το ίδιο βραβείο για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού και στον πρώτο γύρο, ανέφερε χαριτολογώντας: «Δεν έχω… κάτι με την ομάδα του Ηλυσιακού, απλώς έτυχε».

Όσο για τη συνέχεια, είπε: «Ελπίζω να συνεχίσουμε το πρωτάθλημα με όσες περισσότερες νίκες είναι δυνατόν για να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και τον κόσμο του Πανιωνίου που μας στηρίζει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: