Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Το παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει»

blaxos
Ο Γιάννης Βλάχος, τεχνικός διευθυντής του Αιγινιακού, μίλησε στον Arena FM 89,4 για το παιχνίδι με την Καλαμαριά και τόνισε ότι δεν έπρεπε να ξεκινήσει ποτέ. Αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με την Αναγέννηση Καρδίτσας αλλά και στην συνέχεα του πρωταθλήματος.
Για το χθεσινό παιχνίδι: «Αυτό δεν ήταν παιχνίδι ποδοσφαίρου,  ήτανε παιχνίδι πόλο, για εμάς δεν έρεπε να ξεκινήσει ποτέ. Το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να κάνουμε είναι προστατεύουμε, το θέαμα αλλά και τις συνθήκες που αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές. Εμείς δε θα είχαμε κανένα πρόβλημα να παίξουμε ακόμα και σήμερα(4/3), που και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες, παρότι την Κυριακή έχουμε ίσως το δυσκολότερο παιχνίδι της χρονιάς με την Καρδίτσα. Εμείς από την πρώτη στιγμή θεωρήσαμε σχεδόν δεδομένο ότι το παιχνίδι δεν θα γίνει. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι ο διαιτητής είχε κάποια σκοπιμότητα να κάνει το παιχνίδι, ούτε τον λόγο που οι άνθρωποι της Καλαμαριάς ήθελαν να γίνει το ματς. Εμείς χθες μπορεί να παίζαμε και την μισή μας χρονιάς. Κανένας βέβαια δεν μας λέει ότι αν το παιχνίδι γινόταν κανονικά θα το κερδίζαμε. Απλά θέλαμε α παίξουμε ποδόσφαιρο. Ακόμα και OTE TV δεν είχε κανένα πρόβλημα να αναβληθεί το παιχνίδι. Το βασικό για μας ήταν να μην έχουμε τραυματισμό γιατί οι συνθήκες ήταν τραγικές, Ξεκινάω από εκεί και επαναλαμβάνω ότι παιχνίδι δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Πρέπει πρώτα από όλα να προφυλάσσαμε το προϊόν. Χθες κάναμε κακό στο άθλημα. Προσπαθήσαμε να μάθουμε να παίξουμε ένα καινούργιο παιχνίδι. Αυτό που έχω να πω είναι ότι άμα δεν ήθελαν και οι δυο ομάδες να γίνει το παιχνίδι , δεν θα γινόταν».
Για το προσεχές παιχνίδι με την Καρδίτσα: Το πρώτο πράγμα που θέλουμε καταρχήν είναι να έχει καλό καιρό και να μπορέσουμε να παίξουμε το παιχνίδι υπό νορμάλ συνθήκες. Η Αναγέννηση είναι μια ομάδα που έχει ένα μεγάλο σερί σαν εμάς, έχει μια ομάδα με πολύ καλή έδρα και πολύ καλό προπονητή. Για μένα άμα μείνει κάποια από τις δυο έξω από τα πλει  οφ θα είναι άδικο».
Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και αν θα γίνει στο γήπεδο της Κατερίνης και όχι στο Αιγίνιο: «Πρώτη φορά το ακούω αυτό, έχουμε ένα πολύ καλό γήπεδο, φιλόξενο και εκτός άμα υπάρχει κάποιο θέμα με την αστυνομία θα γίνει κανονικά στο γήπεδο μας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: