Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Μας κάνατε υπερήφανους»

Ο Απόλλων Πατρών μπορεί να έχασε τη Δευτέρα από τον Ολυμπιακό για την Α1 μπάσκετ, όμως ο κόσμος που γέμισε το κλειστό της Περιβόλας ικανοποίησε τους ιθύνοντες της αχαϊκής ΚΑΕ.

«Μας κάνατε υπερήφανους»
Οι «μελανόλευκοι» έμειναν ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου και εξέδωσαν την Τρίτη ανακοίνωση, με την οποία ευχαριστούν τον κόσμο, αισθάνονται υπερήφανοι για αυτόν, ενώ απένειμαν τα εύσημα και στην Αστυνομία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Απόλλων Πάτρας ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της ομάδας μας για την παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ολυμπιακό.

Σας ευχαριστούμε! Μας κάνετε υπερήφανους.

Η συμπεριφορά των φιλάθλων μας απέδειξε, για πολλοστή φορά, ότι γνωρίζουν τους κανονισμούς του αθλήματος και χειροκροτούν το όμορφο θέαμα είτε προέρχεται από τον γηπεδούχο Απόλλωνα, είτε προέρχεται από τους φιλοξενούμενους.
Απόδειξη είναι οι δηλώσεις και τα κολακευτικά σχόλια του τεχνικού επιτελείου και παικτών της ομάδας του Ολυμπιακού μετά το τέλος του παιχνιδιού, αλλά και η τηλεοπτική εικόνα που μεταδόθηκε στο πανελλήνιο.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνει η διοίκηση του Απόλλωνα στην ηγεσία και το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας για την άψογη συνεργασία μας. Η ΕΛ.ΑΣ. λειτούργησε αποτελεσματικά και μερίμνησε, ώστε να μη συμβεί το παραμικρό συμβάν εντός και εκτός των αθλητικών εγκαταστάσεων της ομάδας μας. Ευχαριστούμε και τις τοπικές αρχές που συμπαραστάθηκαν ποικιλοτρόπως στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού που αποτέλεσε μπασκετική γιορτή για την Πάτρα.

Το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες του Απόλλωνα ευχαριστούν όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πάτρας που βρέθηκε στο γήπεδο και υπόσχονται πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε να ικανοποιήσουν τους φιλάθλους μας, κατατάσσοντας την ομάδα μας στην υψηλότερη δυνατή θέση του βαθμολογικού πίνακα της Basket League ΟΠΑΠ.

Η διοίκηση του Απόλλωνα απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους να στηρίξουν εντονότερα την ομάδα μας στις αγωνιστικές και κοινωνικές δράσεις που αναλαμβάνει.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ, είναι ΟΛΩΝ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: