Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

«Πάθος-πίστη για Ηρακλή»

ogios9
O Γκιγιέρμο Όγιος μίλησε στον Arena FM 89,4  πολύ σημαντική νίκη του Ηρακλή μέσα στην Κέρκυρα. Αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, στα σενάρια για την Βολιβία αλλά και στο μεγάλο δέσιμο που έχει τόσο με τον κόσμο όσο και με τους παίκτες της ομάδας. Τόνισε ότι έχει πολύ μεγάλη πίστη στην μάχη που δίνει ο Ηρακλής για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ και θέλει να τελείωσε αυτό που άρχισε.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός του Ηρακλή:
Για την νίκη κόντρα στην Κέρκυρα: «Πέρα από τους τρεις βαθμούς που ήταν υπερπολύτιμοι. Είδα χαρακτηριστικά από τους ποδοσφαιριστές μου μεγάλο πάθος, ένταση , θέληση και δυτικότατα. Από εκεί και πέρα έδειξαν προσοχή και αυτοσυγκέντρωση εκεί που έπρεπε και κυρίως στα δύσκολα σημεία του αγώνα. Ήταν αναμενόμενο να εξελιχθεί έτσι το παιχνίδι γιατί έπαιζαν δυο μεγάλες ομάδες που έχουν κοινό στόχο».
Για το δείπνο που τους παρέθεσαν τα μέλη της «Ημίθεος  Συμμετοχών» τόνισε : Η κίνηση που έγινε φυσικά και βοηθάει την ομάδα, βοηθάει και τους ποδοσφαιριστές αλλά και όλους αυτούς που είμαστε δίπλα στην ομάδα. Φέρνει ηρεμία στην ομάδα αλλά από εκεί πέρα δε μπορώ να πω ότι λειτούργησε ως ένα έξτρα κίνητρο γιατί θα ήταν σαν να αναιρώ την προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές μου σε κάθε αγώνα».
Για την εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Δεν απέφυγα ποτέ να αναλάβω κάποιες ευθύνες γιατί έβλεπα ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορούσα να φέρω αρμονία και μια συνεχόμενη εξέλιξη στην ομάδα καθώς ο Ηρακλής το χρειαζόταν αυτό για να μπορέσει να επιστρέψει στην πρώτη εθνική. Εκεί αρμόζει να βρίσκεται και για να επιτευχθεί αυτό όλοι πρέπει να βάλουμε το κάτι παραπάνω, όλοι πρέπει να κάνουμε υπερπροσπάθεια».
Για τα σενάρια που ακούγονται από την Βολιβία: «Το τι μπορεί να επιφυλάξει το μέλλον πραγματικά δεν μπορώ να το ξέρω. Είναι πραγματικά τιμή μου που βρίσκομαι στον Ηρακλή και δεν το έχω κρύψει ποτέ και έχει να κάνει με το μεγάλο δέσιμο που έχω με τον κόσμο και τις εκπληκτικές σχέσεις που έχω με τους ποδοσφαιριστές μου. Από εκεί και πέρα είναι ευχαρίστηση για την δουλειά μου όταν μια τόσο μεγάλη ομάδα της Βολιβίας σαν την Μπολιβάρ να επιμένει και να συζητά για το όνομά μου. Εγώ έχω πολύ μεγάλη πίστη σε αυτό που κάνουμε τώρα, δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη για να μπούμε στα πλέι οφ και πραγματικά έχω μεγάλη πίστη και πάθος για την δουλειά μου στον Ηρακλή».
Για την απαγόρευση του να κάθεται στον πάγο: «Όλα τα χαρτιά μου είναι νόμιμα, είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου και πραγματικά με στεναχωρεί πολύ όλα αυτά που γίνονται. Θεωρώ βάρβαρη αυτή την απαγόρευση και στοχευόμενη προς το πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ και με στεναχωρεί πάρα πολύ».
Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «Θα παίξουμε αποκλειστικά για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μέσα από ένα καλό παιχνίδι, με κατοχή της μπάλας, με δημιουργικό παιχνίδι και ελπίζω να βγούμε νικητές. Είναι ένα ντέρμπι της πόλης το οποίο θα παρακολουθήσει πολύ κόσμος. Η Καλαμαριά έχει καλή ομάδα, προσπαθεί να παίξει καλό ποδόσφαιρο και είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία να γίνε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που θα το ευχαριστηθεί όλος ο κόσμος».
Ένα μήνυμα στον κόσμο του Ηρακλή: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά, το έχω πει πολλές φορές ότι ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που ποτέ δεν θα πορεύεται μόνη της. Η αγάπη που έχουν οι φίλαθλοι γα τον σύλλογο είναι τεράστια και είναι αυτό που δίνει αυτή την στιγμή δύναμη στην ομάδα. Η στήριξη τους είναι πολύ σημαντική για μας και γίνεται ακόμα πιο σημαντική όταν ταξιδεύουν τόσο μακριά για την μεγάλη τους αγάπη. Και δείχνουν ότι πραγματικά ο Ηρακλής είναι πάνω από όλα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: